/Brasov/Service auto

Kritters

Calea București 82, Brașov 500365, România

Kritters
Service auto
4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRG+CG Brașov, România
+40 368 405 426
shop.kritters.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurelian Colis
Aurelian Colis2 ani în urmă
Apreciez decența si corectitudinea lor.....sunt pățit peste drum unde noua angajată era resingătoare. Şi nu sunt la prima vizită la Kritters...
Robinson jimmi
Robinson jimmi2 ani în urmă
Am sunat la service ul doi aflat pe strada Bunea iar cand am spus ca am o problema , fara sa ma lase sa termin domnul de la telefon ma intrebat rastit ce fel de problema "de dinti de masele " , este inutil sa mai spun ca nu am apelat la serviciile lor . Daca asa vorbesc dansii la telefon , nu stiu ce fel de rabdare ar putea sa aiba sa faca o constatare sau sa repare o masina . Nu asa se vorbeste cu un client , insa multumesc domnului de la tel ca ma lasat sa ii desopar adevarata natura pana sa apuc sa vin cu masina in service si sa bag mana in buzunar dupa portofel .
Worldof handmade
Worldof handmade4 ani în urmă
Cumpar de la ei cabluri de frana de mana, nu se potrivesc bineinteles, ma intorc la ei si spun ca eu sunt de vina ca ei au programul de pe PC super bun, si le cer sa imi returneze banii dupa care imi spune ca nu se poate asa ceva fara sa imi ofere o alternativa.
Mentalitati invechite, oameni fara chef de munca, nu recomand sub nicio o forma sa cumparati de acolo, nici daca ar fi ultimul magazin din Brasov care ar avea o piesa.
Intru pe internet pe un site online de vanzari piese, bag dupa modelul masini ce cablurile de frana caut si imi indica exact de ce am nevoie.
Sincer baieti, iesiti la pensie daca nu munciti, sunteti depasiti de tot ce e in jur, ma mir de cum inca mai aveti clienti.
Crasnaru Mihai
Crasnaru Mihai4 ani în urmă
Un service excelent! Sergiu este un mecanic foarte bun, lucreaza bine si rapid. Am avut de inlocuit un diferential spate la un Opel Insignia, nu am nici cea mai mica problema cu masina. Recomand cu toata increderea!
Se7eN 123
Se7eN 1234 ani în urmă
Am fost pentru o testare la injectoare si baietii mi au zis ca nu se pot citi injectoarele chiar daca la telefon mi sa zis ca se poate.Stiu ca baietii nu au nici o vina dar aparatura...am si platit pentru nimic.
Arthur Radulescu
Arthur Radulescu4 ani în urmă
O echipă de profesioniști care îți aduc orice piesă imediat și se implică să-ți schimbe ceea ce nu se potrivește din diverse motive. Felicitări!
Bogdan Balaban
Bogdan Balaban5 ani în urmă
Magazin de piese auto. Găsiți cam tot ce are nevoie un autoturism, în general magazinul este foarte bine aprovizionat. Tot în aceeași incinta se găsește și o casă de schimb valutar. De regulă cursul de schimb este exact același ca și la casele de schimb învecinate.
Mihai Margineanu
Mihai Margineanu2 ani în urmă
Magazin de unde poți cumpăra ieftin și bun
Personal amabil care îți poate oferii ajutor și sfaturi în funcție de necesități
Locații recomandate