/Brasov/Service auto

Deblocari auto - copiere chei

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 11, Brașov 500152, România

Deblocari auto - copiere chei
Service auto
4.9
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH8X+FG Brașov, România
+40 740 981 154
deblokey.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Maria Nitu
Ioana Maria Nitu2 ani în urmă
Foarte prompt și util. Recomand!
Ildiko beke
Ildiko beke2 ani în urmă
Personal amabil și foarte eficient
Preturi bune
Loredana Voiculescu
Loredana Voiculescu2 ani în urmă
10 minute si gata treaba.recomand
Constantin grigore
Constantin grigore2 ani în urmă
In sfârșit putem intra in curte cu masina datorita noilor telecomenzi facute la acest atelier. Multumim.
Apropo: cuțitele si foarfecele taie mai bine ca cele noi!!!

Servicii excelente si personal amabil si binevoitor!

10x pentru o noua prietenie!
Ioan ioan
Ioan ioan2 ani în urmă
Priceputi, OPERATIVI, o adevarata echipa de profesionisti. Fac cam tot ce tine de copiere chei, pentru casa, chei auto cu sau fara cip si telecomanda, pentru dulapuri, cutii postale, lacate, cartele interfon, deblocari auto. Fac chei dupa butuc (auto)!! ``munca de chinez`` - multa migaleala . Au un atelier super dotat cu o mare diversitate de chei. Despre amabilitate nota 10, preturi OK. Daruire in tot ceea ce fac si cel mai important nu pleci de la ei fara sa fi rezolvat. Recomand cu caldura. Multumesc pentru serviciile prestate pentru mine (in cazul meu pentru un Hyundai Santa Fe modificat butuc usa auto dupa cheie si duplicat cheie auto - din cheie simpla cu cip si telecomanda separata in cheie tip briceag cu telecomanda inclusa)
Andrei Dobrițoiu
Andrei Dobrițoiu2 ani în urmă
In urma recomandarii de a face copie 1 la 1 (pe o lama noua, proprie) in loc de folosirea masinii de taiere automate cu citirea cheii originale, a fost aproape sa mi se blocheze contactul masinii. Am revenit in locatie si dupa taierea 1 la 1 a unei noi lame (oferita de locatie) fara rezultate placute s-a simtit nevoit sa foloseasca si masina mai sus mentionata pentru a putea face noua lama sa functioneze corespunzator. Zis si facut. Lama functioneaza bine, contactul nu se mai blocheaza momentan si a mutat chipul si placuta de inchidere din cheia precedenta in cea noua. Masina porneste.

Problema apare atunci cand clientul este nevoit sa plateasca o carcasa noua din vina unei recomandari facute prost. Corect este sa isi asume costurile de remediere a pagubei cel vinovat, asta fara sa includem drumul facut in plus si posibilitatea de defectare definitiva a contactului masinii.

Vorba "Dupa plata si rasplata." pare ca se potriveste acestei recenzii.
John Johm
John Johm2 ani în urmă
Resuscitare cheie BMW, cheie Mercedes ,schimb de carcase si baterii. Toate tipurile de chei de casa si apartament. Dotați si receptivi. Chiar isi dau interesul sa rezolve problema cu care te prezinti la ei. Respect!
CONSTANTIN BURHALĂ
CONSTANTIN BURHALĂ2 ani în urmă
Sunt niste oameni DE tot AJUTORUL! Chei de casă, deblocări SI tot ce ai nevoie. M.au ajutat de fiecare dată când am apelat! Au aparatura de calitate DAR mai ales SE poartă ca niste profesioniști! VĂ mulțumesc!
Locații recomandate