/Brasov/Service auto

Expert DEBLOK - deblocari auto Brasov

Zaharia Stancu 21, Brașov 500091, România

Expert DEBLOK - deblocari auto Brasov
Service auto
4.8
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ9H+V8 Brașov, România
+40 765 546 000
expert-deblok.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Marius Hoisan
Marius Hoisan2 ani în urmă
Recomand cu încredere, foarte profesioniști. Am avut probleme cu contactul auto, nu mai puteam să pornesc mașina. Am apelat la serviciile dl. Adrian și problema a fost rezolvată.
Vă mulțumesc!
Adrian Pavel
Adrian Pavel2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere! Dintr-un contact distrus, s-a pus unul diferit( alta motorizare, alt an) și cu modificările făcute de aceștia a ieșit totul ca din fabrică, cu cheia originala!
Alina Ivan
Alina Ivan2 ani în urmă
Multumita suta la suta! Foarte prompti si faini! Recomand! Servicii calitate pret FOARTE bune!
Adrian Tomica
Adrian Tomica2 ani în urmă
Foarte profesionisti, am schimbat butucul de la o usa de termopan din motive de siguranta. Usa era reglata prost si feroneria agata in mai multe locuri, usa in sine era stramba, imediat au observat si au reglat acea usa, desi parea ca este misiune imposibila. Super profesionisti!
Oana Cristina Gava
Oana Cristina Gava2 ani în urmă
Un domn foarte amabil. Calitate superioara, rapiditate și preț foarte bun. Recomand cu toată încrederea!
Gales Catalin
Gales Catalin2 ani în urmă
Calitatea serviciilor a fost ok, insa am sunat la ora 18:45, mi s-a spus ca totul e ok si ca pretul este de 150 de lei pentru deblocare si ca se va rezolva. Intre timp am incercat cu un prieten sa o deblocam si nu am reusit. Urmatorul apel a fost la 20:07 si mi s-a spus ca pretul nu mai este acelasi si ca se percepe o taxa de "peste program" dupa ora 17:00 (de 100 de lei), desi initial, primul apel a fost la 18:43 la firma si 18:45 catre baiatul de serviciu, iar programul afisat pe site e pana la ora 9 PM, respectiv 21:00, costul total ajungand la 250 de lei. Masina a fost deblocata in mai putin de 5 minute insa costul total de 250 de lei si "taxa de peste program" despre care nu exista nicio informatie, nici pe site, a fost dezamagitoare. Pentru serviciul oferit n-am primit nicio chitanta/un bon/ o chestie, ceva, pentru serviciul oferit. Ma declar multumit de servicii insa pretul ar trebui sa se muleze in functie de serviciul oferit, 250 de lei mi se pare destul de mult. O zi buna !
Madalina Cimpianu (May)
Madalina Cimpianu (May)2 ani în urmă
Profesionalism şi promptitudine de nota 20! N-am mai putut intra în casă, aşa că am căutat pe google un lăcătuş în Braşov şi am dat peste Expert Deblock. A sosit în 15 minute şi a rezolvat problema în câteva secunde! Recomand!
Daniel
Daniel5 ani în urmă
Sunt exceptional de multumit de serviciul oferit. Am apelat in doua randuri la aceasta firma, prima oara am instalat o camera de supraveghere iar a doua oara o incuietoare. Am ramas placut impresionat de profesionalismul lui Adrian care nu s-a dat in laturi sa instaleze o incuietoare de tip smart pe o usa care nu era 100% potrivita pentru aceasta operatiune, necesitand sa decupeze din usa si toc. Dar cu multa rabdare si ingeniozitate a reusit si ii sunt foarte recunoscator. Buline extra pentru prezenta si punctualitate.
Locații recomandate