/Brasov/Service auto

REAX S.R.L.

Strada Avram Iancu 62, Săcele 505600, România

REAX S.R.L.
Service auto
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMC8+3G Săcele, România
+40 722 469 469
reax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Steli Glavan
Steli Glavan2 ani în urmă
Reparații de calitate la prețuri bune!
Luci claudiu
Luci claudiu2 ani în urmă
Servicii de calitate, dar lucratorilor lasa de dorit.
Dumitru Turiga
Dumitru Turiga4 ani în urmă
Mi-au recondiționat o pompă de apă de pe un camion 7.5 t, Nissan Atleon 140. Am fost servit cu promptitudine, la un nivel de calitate ireproșabil. Recomand, apelați cu încredere !
Barna reti
Barna reti4 ani în urmă
Sa nu lasati sa lucreze la masina. Nu se pricep de loc. Eu trebuie sa inlocuiesc motorul din cauza lor
Theodor Moisachi
Theodor Moisachi5 ani în urmă
Exista doua feluri de mecanici, mecanici si inlocuitori de piese.
Cu siguranta dl. Ciprian Anghelescu este un inlocuitor de piese care s-a oprit la aceasta reclamatie virtuala si nu a mai facut nimic in plan real asa cum a promis. Cu siguranta nu aveti ce sa reclamati atelierului meu din moment ce nu am fost cautat de nici o institutie care sa va rezolve grava problema.
O intrebare pentru dl. Ciprian Anghelescu care m-a face hot si tepar cu un tupeu de manelist, hot si tepar, unde este chiulasa in acest moment? Este o intrebare retorica pentru ca stiu ca este pe masina si functioneaza perfect.
Panica domnului Anghelescu in privinta rectificarii plane cu doua zecimi de milimetru este justificata unui inlocuitor de piese, a unui habarnist, a unui mecanic de bordura care probabil nu face diferenta intre mm, zecime si sutime. Un sfat pentru dvs "invata meserie daca nu vrei sa cari scule toata viata".
Ciprian anghelescu
Ciprian anghelescu8 ani în urmă
in attn potentialilor clienti !!!!!!!!!! am mai colaborat cu aceasta firma o singura data , la solicitarea expresa a clientului ( care a dorit sa puna doar material de frictiune pe un disc de ambreiaj )
Acum am apelat la serviciile lor pentru o verificare/reparare de chiuloasa. Dupa ce am lasat obiectul la ei (laudat de altfel de tehnician -ca sunt piese bune, turnate cum trebuie ,etc, Am asteptat conform spuselor lor , un telefon cu o constatare si un pret al lucrarii. Evident , asa cum se obisnuieste ,nu a venit. Am sunat eu si am vorbit cu o doamna si in cele din urma m-a sunat tehnicianul. sa-mi ceara datele motorului , ca vezi doamne ar trebui ghiduri de supape . simeringuri de supape , si nu poate afla codurile. A primit si aceste informatii si ca dupa o zi sa aflu ca se vor inlocui ghidurile de la admisie, garniturile de supapa si oexecutie de planeitate. Toate astea constand in aprox 500 cu tva.
astazi 08.12.2015 , se duce un coleg de al meu sa ridice chiulasa ,evident tot dupa un telefon de al meu. Cand a adus piesa , constat ca MINTISERA cu privire la inlocuirea ghidurilor dar factura era tot de 550 lei cu tva. FARA FISA TEHNICA DE MASURARE A CHIULASEI , FARA A IMI ARATA DE CE A TREBUIT SA IA ASA DE MULT DIN CHIULASA, RESPECTIV 0.2 mm
CA ATARE , ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUNT NISTE MINCINOSI , HOTI SI TEPARI.
ORICUM DEMERSUL MEU NU SE VA OPRII AICI.
Veni Cioby
Veni Cioby2 ani în urmă
Un om cu probleme care trebuie diagnosticate de specialist. Cel înalt, din fotografie.
Radu Mincu
Radu Mincu2 ani în urmă
Un necalificat care cere o gramada de bani ,pe nimic
Locații recomandate