/Brasov/Service auto

HENDI FOOD SERVICE EQUIPMENT ROMANIA SRL

Strada 13 Decembrie 94 A, Brașov 500164, România

HENDI FOOD SERVICE EQUIPMENT ROMANIA SRL
Service auto
3.8
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF7+W5 Brașov, România
+40 738 726 775
hendi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
István Kiss
István Kiss2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de caliatea produselor. Produsul cumparat isi merita din plin banii. Livrare foarte rapida, de pe o zi pe alta.
Bogdan Traila
Bogdan Traila2 ani în urmă
Niște țepari! Pe site aveau prpdusul la un pret iar cand mi-a fost facturat a venit cu alt preț.
Ale Solomie
Ale Solomie4 ani în urmă
Livrarea rapidă a comenzii a fost un plus, însă poza de pe site și denumirea produsului pe care l-am comandat (Crăticioară pentru sos Hendi, cupru/aluminiu/oțel inoxidabil) nu corespund cu imaginea reală a acestuia (am descoperit produsul pe care l-am primit, tot de la Hendi, pe site-ul elefant.ro cu denumirea „Mini-tigaie Hendi, pentru prăjit, cupru / aluminiu / oțel inoxidabil, 12 x 3”). Într-adevăr în descriere sunt prezentate dimensiunile, însă adăugând rapid în coș am omis aceste detalii și nu m-am gândit că voi primi o tigaie de prăjit și nu o crăticioară pentru sos.
2 steluțe pentru faptul că am sunat de vreo 5 ori până mi s-a răspuns, iar doamna cu care am vorbit era total lipsită de chef. Persoanele de la suport clienți cu siguranță trebuie să participe la un training de comunicare.
Luci Mircea
Luci Mircea4 ani în urmă
Am comandat in perioada Black Friday un Satar Hendi de la Emag, vandut de catre cei de la Hendi.
Am avut neplacuta surpriza sa observ ca ambalajul de plastic in care venea produsul era taiat si indoit in asa fel incat sa incapa in cutia de carton in care a fost ambalat suplimentar pentru "protectie". Cutia de carton binenteles era mai scurta decat ambalajul produsului deci va dati seama de atentia oferita de catre angajatii firmei. Probabil produsul a fost expus si vandut mie ca si produs nou. Dorind sa fac satarul cadou, va dati seama ca nu am putut accepta produsul in halul acesta. I-am sunat pe cei de la Emag pentru retur, au fost mai mult decat ajutatori si mi-au oferit un voucher exact de valoarea produsului(5 stele pentru emag).
Dorind sa fac totusi satarul cadou am zis sa dau din nou comanda, poate de data aceasta voi primi un produs nou, ambalat corespunzator. Speranta mea a fost in zadar, am primit din nou o cutie de carton mai mica decat ambalajul produsului. Din nou era indoit ca sa incapa in cutia respectiva. Partea buna e ca produsul totusi pare nou, ambalajul chiar daca e indoit macar nu e taiat. Ce mai pot spune...servicii de "calitate"
Nu pot da inca un verdict pentru calitatea produsului, arata chiar bine la prima vedere. Review-ul e strict pentru serviciile firmei. Ca si bonus macar livrarea a fost foarte rapida.
Magda Floasiu
Magda Floasiu4 ani în urmă
Foarte nemultumita de produse si politica firmei. Am comandat online trei oale "kitchen line", carora le-au aparut puncte de rugina dupa prima utilizare. Deci, nu sunt de calitate, cum ar indica pretul enorm de mare pt materiale atat de proaste... Mai mult, firma a cerut ca eu sa platesc transportul pentru retur (35 de lei), desi era clar un defect de fabricatie... nu o sa mai cumpar niciodate produse de la dansii...
Liviuhermeniuc
Liviuhermeniuc4 ani în urmă
Showroomul din otopeni arata impecabil, produsele sunt premium, arata bine, compacte si practice. Cumpar online de ceva vreme e la ei, cam tot ce am nevoie prin bucatarie, setul lor de 9 cutite este fenomenal; pahare farfurii vesela, tigaile lor sunt exceptionale si au un espressor profesional pe care l-am cumparat pentru sotia mea acum cateva luni, silentios, practic si performant. Bravo!
Magda Petrescu
Magda Petrescu2 ani în urmă
Am facut numai comenzi online si am primit din Brasov produsele care au venit foarte bine ambalate
Just In A
Just In A2 ani în urmă
Am cumparat de pe emag, la un pret foarte bun cu livrare promptă... servicii si calitate ireprosabile. Recomand.
Locații recomandate