/Brasov/Service auto

Jock & Adi Service

Strada Axente Banciu 27, Brașov 507190, România

Jock & Adi Service
Service auto
4.2
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ92+F6 Brașov, România
+40 723 703 040
q-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai M
Mihai M2 ani în urmă
Super rapid prompt și profesionist !
Antochi Nicolae
Antochi Nicolae2 ani în urmă
Un servis foarte bun îl recomand.
Karcsi Vida
Karcsi Vida2 ani în urmă
Mulțumesc domnu adi cî aservit sunt din .județul Bihor
Venem venem
Venem venem2 ani în urmă
Pot spune ca spre deosebire de alte serviceuri, ei si-au batut capul cu problemele mele in dealungul timpului. Uneori a durat mai mult, alte ori mai putin, insa in loc sa imi dea comenzi peste comezi au reusit sa mi le rezolve cat mai ieftin si eficient. Recomand cu incredere pentru rapiditate (azi duci masina si cel mai probabil tot azi o iei). Despre baietii tineri de acolo pot spune ca sunt interesati de problema ta si nu te lasa balta pentru defectiuni ce nu necesita neaparat o schimbare de piesa !
Iulian Albu
Iulian Albu4 ani în urmă
Timp de așteptare mult prea mare, servicii proaste și mână de lucru scumpă, evident fără factură. Total nemulțumit: să fiu programat de la 12, sa fiu mai devreme și la ora 14 să pot băga și eu mașina în garaj, urmând ca de mașină să se ocupe unul care habar nu are. Cel mai prost service la care am fost vreodată! Nu recomand nimănui.
Crov CHr
Crov CHr6 ani în urmă
Adi si lucian sunt cam perversi, pt ca au incercat sa ma "combine la alte reparatii" ce nu au sens. Lucian mi-a spus ca uleiul din cutie trece prin burduful de la planetara si au incercat sa ma faca sa schimb burduful. Degeaba !
Dupa ce am facut geometria rotilor la ei, trebuie sa fie volanul 10 grade dreapta ca masina sa mearga drept. Inadmisibil pt un service auto !e adevarat, mi au spus ca vor rezolva, dar sincer nu vreau sa risc sa plec cu altele de acolo.
In trecut am dus masina sa vada de ce am joc in volan, ei au schimbat 2 rulmenti pe fata, si problema tot a ramas. Era o bucsa si un cap de bara, constatare de la alt service, unde s-a si rezolvat cu problema.
Nu este un service de incredere. Pentru mine e o dezamagire totala, si o lipsa de respect fata de client incercarile nenumarate de a te face sa revii la ei.
RUSINE ADI, RUSINE LUCIAN !
Alex I
Alex I6 ani în urmă
Timp de asteptare foarte mare fata de alte serviceuri pentru reparatii relativ simple, deci foarte aglomerat.De fiecare data cand am mers la ei, un client sau mai multi reveneau ptr probleme nerezolvate sau mai rau, defecte aparute dupa ce au lucrat cei din service la masina. Da preturile sunt destul de bune, Adi incearca el sa faca ceva insa nu prea are cu cine(mecanici) asa ca daca vreti sa va bateti joc de voi, de banii vostrii si de masina voastra aici e locul potrivit...
Thomas Potenza
Thomas Potenza2 ani în urmă
Niște bulangi angajați dar eu unu o sa ii rup o mâna acelui copil care sa făcut ca uita sa pună Înapoi piese și m-a trezesc cu alte probleme Adriane da cu biciu in angajați tai ca o sa dau eu cu bata in ei si îți strica Și afacerea in loc sa câștigi pierzi ca ai niște gunoaie angajate dacă tu nu ii cerți ca ești patron atunci o fac clienți lent da violent și încă ceva o sa ai parte și de reclamație la OPC ca faci totul pe negru fără bon fără factura fara garanție fără nimic și sa stai liniștești am totul filmat de 2 ori la tine in service
Locații recomandate