/Brasov/Service auto

Ad Garage

Str. Carpaților 15-17, Brașov 500269, România

Ad Garage
Service auto
3.5
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJV9+J9 Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
R robert
R robert4 ani în urmă
Nu pot intelege regula: Nu lucram cu piesele clientilor. Ca si cum suntem obligati sa platim adaos de pana la 400 %. Din pacate pana se va reglementa piata serviciilor, vom plati scump.
Flavius Cosmin
Flavius Cosmin5 ani în urmă
Tipul care mi-a schimbat cauciucurile a fost de treabă, păcat de tuta de la casierie care face factura pe firma și nu întreabă clienții cum doresc să achite respectiva factura. Scoate bon pentru cash ca să mă duc eu la bancomat și să scot suma pentru că ea zice "oricum nu cred că merge POS-ul". Ce este bătaia asta de joc??
George Enescu
George Enescu5 ani în urmă
Preturi mari atat la manopera cat si la piese
Nerespectarea programarilor
Comenzi de piese necompatibile + timp pierdut pentru alte comenzi
Neglijenta in executarea lucrarilor: in cazul meu dupa schimbarea placutelor de frana au ignorat rutarea cablajelor de la senzorii de viteza ducand la defectarea lor
Georgiana Danila
Georgiana Danila7 ani în urmă
Nu recomand. Lipsa totala de profesionalism.
Am ramas uimita, la noi omul e fara caracter.
De asta avem nivelul pe care il avem si nu vom evolua niciodata.
Later Edit: raspuns
Da, domnule am incercat sa discut cu un domn de acolo care ne-a tratat la fel cum a tratat si reparatia masinii, fara nici un pic de seriozitate.
Am platit o reparatie care nu a fost efectuata, mai exact frana de ajutor si ni s-a spus senin ca nu a avut timp de ea ca si asa mecanicul se grabea( cum poti spune asta unui client nu inteleg).
in plus ne-a chemat dupa masina la ora 15 azi (sa zicem )si a fost gata maine la 18.
Am plecat de acolo fara bon si fara factura, greseala noastra ca nu am cerut, doar asa se face in Romani.
Mie asta imi spune multe despre cum va tratati clientii. Si raspunsul dumneavoastra arata la fel, o arogantă destul de mare.
Nu imi e usor sa scriu rânduri deoarece pierd din timpul meu, timp din care am mai pierdut si intrand la dumneavoastra in atelier.
Alexandra Florea
Alexandra Florea7 ani în urmă
Experienta mea la Spalatoria Ad Garage de langa Coresi este una memorabila, si NU in sensul pozitiv !!! Am fost acolo sa imi spal masina pentru ca aveam treaba in zona. Am lasat masina la spalat la 17.20 si m-am intors in aproximativ 45 de min. Am lasat cheia baiatului care s-a ocupat de masina, acesta nederanjandu-se sa-mi comunice ca ora inchiderii este 18, nu 19, cum este mentionat pe site. Am gasit un bilet in geam ca gasesc cheia la statia Gpl. Iar pe langa bilet am găsit o mașină care parea a fi spalata cu doua maini stangi, existand locuri unde murdaria nu era "deranjată" deloc. Iar pentru acest serviciu deplorabil am achitat suma de 30 de lei, pentru a-mi primi cheia
Cu siguranță nu voi mai apela vreodata la Spalatoria aceasta si, nici la service, pentru ca, automat, ma îndoiesc de calitatea serviciilor lor !!!
Razvan Badea
Razvan Badea7 ani în urmă
Fix cu o zi inainte sa merg la spalatoria aceasta am pus intr-un compartiment inchis al masinii cateva fise de 1 si 2 EUR (7-8 EUR in total). Cand am ridicat masina, aceasta disparusera. La receptie l-au convocat pe cel care a curatat masina si a zis ca se va uita in aspirator. A venit cu un pumn de monezi de 5-10 bani si a zis ca doar atat a gasit in aspirator. Toata lumea a dat din umeri si asta a fost.
Lucian Stinga
Lucian Stinga7 ani în urmă
Nu sunt in stare sa faca o programare. Nu au pe stoc nici macar un amarat de ulei de motor, trebuie sa dea comanda si astepti o ora sa-l aduca.
Mai fac si nazuri daca vrei sa stai langa masina, de parca sunt inginerii lu' peste si stiu ei ce trebuie sa faca.
Titu Vaduva
Titu Vaduva2 ani în urmă
Niste tepari care te fura pe fata preturi spuse din gura nu au o listă de preturi care sa justifice acele preturi si evaziunea la ei este in floare. Nu recomand deloc serviciile lor. Sper sa vina opc-ul si anaf-u cat mai repede pe voi
Locații recomandate