/Brasov/Service auto

Sfinx Camper & Conversion

Unnamed Road, Brașov, România

Sfinx Camper & Conversion
Service auto
4.1
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJM9+HX Brașov, România
+40 726 233 510
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ToMMYGuNNMistretu
ToMMYGuNNMistretu2 ani în urmă
Tarlev Sergiu
Tarlev Sergiu2 ani în urmă
👍🔝
Mark F
Mark F4 ani în urmă
Băieții par hotărâți , pusi pe treabă.
Mihai Stan
Mihai Stan2 ani în urmă
Oameni de calitate , servicii de calitate .
Au facut treaba foarte buna!
Recomand cu mare incredere .
Tudor Caraciuc
Tudor Caraciuc2 ani în urmă
In scurta mea interactiune pentru realizarea unei mini bucatarii, am fost amanat de 2 ori cu promisiuni ca voi fi servit, dupa care nu mi se mai raspundea la telefon. Preferam sa spun ca nu pot fi servit si era de inteles. Am inteles ca exista proiecte mult mai interesante si mai banoase, dar tocmai atitudinea asta fata de proiectele mici ma deranjeaza cel mai mult.
Mai asteptam sa treaca timpul, mai revizuim si ratingul daca e cazul, nu suntem suparati nevoie mare dar am fost dezamagiti destul de mult.
Alexandru Palalau
Alexandru Palalau2 ani în urmă
Am avut o experienta buna cu baietii de la Sfinx. Desi parea oarecum complicata solutia pe care mi-o doream pentru instalare Webasto airtop 2000STC, combinator baterie, baterie auxiliara AGM, bmv, invertor, prize, ei au reusit si s-au si incadrat intr-un timp bun (o zi plina). Sunt deschisi la a primi idei si variante acolo unde e loc de asa ceva, dau sfaturi utile si de obicei au solutie la orice poate aparea neprevazut. Pe langa tot ce tine de standardele instalatiilor de genul, au tinut cont si de partea estetica si mi-au dat sfaturi in mult mai multe aspecte decat cele pentru care am platit. Voi reveni pentru orice alta lucrare la camper/van.
Adrian Aringhe
Adrian Aringhe2 ani în urmă
In interacțiunea mea cu Sfinx Camper & Conversion am adresa o serie de întrebări în intervale de timp diferite și la care mi s-a răspuns. La ultima întrebare, adică "Care ar fi costul minim pentru o transformare astfel încât sa poată fi realizata conversia în talon la autorulota?" mi-a fost oferit următorul raspuns, citez: "Ti-am acordat timpul pe care il acord oricarui potential client initial. Ai spus ca faceti dyi. In momentul ala de-ai descalificat ca potential client. Daca esti antreprenor stii ca timpul este limitat, al meu cu atat mai mult. Ti -am explicat filosofia noastra. Te inteleg si pe tine dar ulttimul mesaj a demonstrat ca nu intelegi ce ti-am explicat. Din fericire pot lua decizia de a lucra sau nu cu cineva. Daca nu sunt pe aceiasi lungime de unda cu clientul, prefer sa nu lucrez cu el. Aici nu cumperi o marfa. Este un proiect unde sunt implicate ambele parti. Din pacate cu tine nu ot face echipa. Iar lectii de antreprenoriat de la cineva cu abordarea ta, nu imi sunt de folos."

După primirea acestui răspuns, 'mi-am permis' sa împart aceste lucruri cu prieteni pe care ii am pe Facebook. Acest lucru a declanșat un alt răspuns din partea Sfinx Camper & Conversion, citez: Ti-am acordat timpul pe care il acord oricarui potential client initial. Ai spus ca faceti dyi. In momentul ala de-ai descalificat ca potential client. Daca esti antreprenor stii ca timpul este limitat, al meu cu atat mai mult. Ti -am explicat filosofia noastra. Te inteleg si pe tine dar ulttimul mesaj a demonstrat ca nu intelegi ce ti-am explicat. Din fericire pot lua decizia de a lucra sau nu cu cineva. Daca nu sunt pe aceiasi lungime de unda cu clientul, prefer sa nu lucrez cu el. Aici nu cumperi o marfa. Este un proiect unde sunt implicate ambele parti. Din pacate cu tine nu ot face echipa. Iar lectii de antreprenoriat de la cineva cu abordarea ta, nu imi sunt de folos."

Dupa acest lucru mi-am rezervat dreptul de a bloca persoana din spatele acestei pagini de business, iar acest lucru a rezultat în următoarea exprimare, citez:" Intr-adevar o atitudine pozitiva. Mi-ai sters comentariile si mi-ai blocat dreptul la replica. Am mai intanit hateri ca tine si am avut inspiratia sa salvez comentariul meu cu explicatiile complete. Am salvate si conversatiile de mai sus ca sa justificam publicarea informatiilor incomplete in vederea inducerii in eroare a audientei. Nu am limbajul asta de obicei, avocatul meu il are. Oricum iti multumesc pentru oportunitatea creata si iti sugerez sa te pregatesti, legal. Ca sa ai si incadrarea, prejudicii de imagine prin prezentarea de informatii incomplete. In rest, numai de bine."

Aceste informații fiind spuse, va las pe voi sa decideți dacă doriți sa colaborați cu aceasta entitate.

Numai gânduri bune.
Ovidiu Jurjut
Ovidiu Jurjut2 ani în urmă
Locații recomandate