/Botosani/Service auto

Service Ovidiu

Botoșani 710000, România

Service Ovidiu
Service auto
4.3
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMG5+9M Botoșani, România
+40 741 050 050
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Hrisca
Ciprian Hrisca2 ani în urmă
Mecanici foarte buni personal amabil recomand din tot sufletul...O experenta foarte placuta.
Claudiu Neamtu
Claudiu Neamtu2 ani în urmă
Seriozitate , profesionalism , respect față de clienti 🎩🎩🎩
Corneliu Amarandei
Corneliu Amarandei3 ani în urmă
Schimbat telescoape, bucșe brațe, fulii si curea transmisie. Bravo Dane! Ms
Iosub Ionut
Iosub Ionut4 ani în urmă
Profesioniști, lucreaza curat, nu sunt "schimbători de piese" ca in restul Botosaniului, evaluează foarte serios problematica primită.
Recomand service-ul pentru calitate, mai trebuie puțin lucrat la timpii de așteptare si procedura de programare si intrare efectiv in service.
Masina curata, fără volan si scaun murdărite, fără maini de mecanic pe caroserie si jante.
Catalin Barnea
Catalin Barnea4 ani în urmă
Am lăsat mașina pentru schimbat lanțul la distribuție, și ma ținut 3 săptămâni când am scos mașină nu mai funcționa indicatorul de la apa, aerul condiționat baga cald in loc de rece și rece în loc de cald, becul de la motor aprins și mașină scotea fum. După ce am mers la alt atelier am depistat ca toată instalația electrică era pusă pe dos.
Prazniciuc Sorina
Prazniciuc Sorina2 ani în urmă
Super profi și foarte promți în a mi rezolva problema mașinii.
Andreea Rosu
Andreea Rosu2 ani în urmă
Acest "service auto" este de fapt un fel de grup inflactional organizat care iti goleste buzunarul de bani si pleci de acolo cu masina pe rampa. Dupa ce m-au convins ca masina mea va merge ca noua daca imi vor schimba piese in valoare de o mie de euro, dupa o luna de stat in service, SURPRIZA! Masina nu tragea! Se pun baietiii si desfac din nou motorul, imi spun ca e pompa de inalta. Ma pun sa cumpar piesa, dupa care ce sa vezi, nu e pompa, e alta piesa care costa 2000 de lei si pe care trebuie sa o achizitionez de la ei, ca nu accepta piese SH. Ba mai mult, NU ACCEPTA piese aduse de client asa cum nu accepta biserica sa arzi lumanari aduse din alta parte. Mi-au asamblat motorul in bataie de joc si masina sta parcata si azi. EVITATI, FUGITI CAT PUTETI DE ACEST HOT FARA PIC DE RUSINE, NUMIT OVIDIU, SI GASCA LUI DE INCOMPETENTI!!!!!
Arpinte Nicoleta
Arpinte Nicoleta2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Mi-a fost montată o cameră auto duală, puțin mai complicat de montat însă am beneficiat de profesionalism și promptitudine, totul funcționează perfect, am primit și îndrumări cu privire la aplicația de pe telefonul mobil. Felicitări!
Locații recomandate