/Botosani/Service auto

Service, spălătorie Auto PKW

Hudum, România

Service, spălătorie Auto PKW
Service auto
3.6
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJPR+HH Hudum, România
+40 755 305 931
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Pascariu
Iulian Pascariu2 ani în urmă
Este loc și de mai bine.
Vicol GIGIO
Vicol GIGIO2 ani în urmă
Bună seara, domnule director de la pkw Botoșani!
Nu știu dacă au venit cei de la protecția consumatorului, dar cert este ca vreau cei 525 lei înapoi. Am plătit acei bani sa îmi meargă aerul condiționat la mașină degeaba. Nu merge.
Nu știu ce vor rezolva cei de la protecția consumatorului.
Voi încerca și cu facebookul sa rezolv problema. Chiar dacă nu ii recuperez, voi avea grija sa nu își mai ia țeapă de la service ul tău și alții, ca am aflat ca mai sunt și alți păgubiți de-a lungul timpului.
Valentin Aurelian Roman
Valentin Aurelian Roman2 ani în urmă
Sincer de mult caut, mai ales în Botoșani, un service auto profesional. Băieții sunt profesioniști, preturile excelente pentru ceea ce am avut de făcut, reparatie climă și schimbare plăcuțe de frână. Am bătut, de a lungul timpului multe service-uri în Botoșani și de fiecare data am fost dezamăgit. Nu dau nume, dar sunt service-uri cu "pretenții" în oraș. Acești băieți pe lângă explicațiile profesioniste, aparatura performanta, preturile la piese mai mult decât decente, au lucrat extraordinar și m au cucerit, cum se spune. Sunt pricepuți iar băiatul care se ocupa de preluare chiar este profesionist. Felicitări și negreșit ați câștigat un client, super mulțumit! As da 7 stele!
Profi Textil
Profi Textil5 ani în urmă
Profesionalism si seriozitate! ( revizia auto)
Personal cu experienta, nu am nimic de reprosat. Pret si calitate a lucrarii peste ce am intalnit la cei care se considera profesionisti(service dealeri auto de marca)
Inclus in pretul reviziei: prindere protectie plastic sub bara fata + informatii utile si conversatii placute pe teme auto.
Abacioaei Condurachi
Abacioaei Condurachi2 ani în urmă
Este Service- îl meu de suflet.
Aici îmi rezolv toate problemele autoturismului meu.
Dan 7777
Dan 77772 ani în urmă
Am făcut o lucrare la domnul dat, am achitat 2500€.
Domnul mi-a pus piese rupte, mi-a vopsit 3 detalii la mașina, a vopsit foarte prost se diferă de culoarea mașinii și a mai rămas și urme de la prelucrare. Factura a refuzat sa mi-o dea!
Nu va recomand!!! E o mizerie de om!!! Bani mulți, calitate proasta!!!
Stefan Viorel Mocanu
Stefan Viorel Mocanu2 ani în urmă
O mare panarama de ,,coteț service'' . Au schimbat un radiator și la montajul bordului ,nu mai funcționau bricheta jumate din luminile din bord ,am pierdut tot antigelul deoarece nu erau fixate colierele. Lucrarea a durat trei zile, iar trei zile am venit să repare restul. Preturi foarte ridicate,800 lei pt un radiator de căldură, radiator cumpărat de mine separat. - PANARAME-
Ionut Lipciuc
Ionut Lipciuc2 ani în urmă
Dacă vreți sa va pierdeți timpul și banii,mergeți la PKW Botosani!! Lipsă totală de profesionalism! Pentru schimbarea unui senzor de temperatura pentru lichidul de răcire,mi-au ținut mașina in service doua zile,cu toate ca aveam programare făcută cu o zi in prealabil! Nu m-a informat nimeni cu privire la timpul de execuție,nu m-a informat nimeni cu privire la garanția aferentă lucrărilor efectuate,nu mi s-a eliberat bon fiscal! Nici măcar nu am primit un telefon sa fiu anunțat ca mașina nu este gata și ca mai durează încă o zi! După ce ca am așteptat doua zile,am întrebat clar dacă problema a foat rezolvată iar răspunsul a fost DA! Surpriza: nu S-a rezolvat nimic,nimic!! Am plătit pt nimic! Nici nu are rost sa ma întorc ca nu am cu cine vorbi.....pseudomecancii de acolo au o atitudine de parca ar fi neurochirurgi,la fel și staff-ul de la Recepție!! Aroganța este la ea acasă!! STAȚI DEPARTE DE ACEST SERVICE!!!
Locații recomandate