/Bacau/Service auto

Auto Check Center-Quintin

Strada Carpați, Bacău 600084, România

Auto Check Center-Quintin
Service auto
4.2
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWX6+CQ Bacău, România
+40 234 554 744
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Agreawyth
Agreawyth2 ani în urmă
Evitati sa mergeti la acest service, patronul merita sa se intinda de foame si sa se milogeasca pentru a avea clienti, nu sa aiba o atitudine de superioritate si sa alunge pe toti care ii calca pragul. Revin cu o parere si atunci cand va da faliment.
ADRIAN Ciocoiu
ADRIAN Ciocoiu2 ani în urmă
Un service profesionist,personal educat si instruit!!Repar mașina în acest centru de vreo 4 ani si nu am avut nimic de reproșat până acum.
PaP
PaP6 ani în urmă
Oameni normali , fara figuri , fara exagerări, se schimba doar piesa defecta dupa ce o vezi cu ochii tai . Se lucreaza curat cu atentie fara să-ți deterioreze sau avarieze masina in timpul schimbului de piese. Chiar daca sunt la prima intrare aici si patronul nu este ruda cu mine eu recomand acest service si voi receni cu placere pentru ca prezinta incredere . Multumesc, sper sa fie de folos aceasta recenzie .
Ioan Fanachi
Ioan Fanachi7 ani în urmă
Nu vă recomand acest service! Am făcut o programare cu trei zile înainte pentru o reparație la autoturismul proprietate pentru ora 9. La data și ora programată m-am prezentat cu autoturismul pentru reparație. Cu toate că șeful de atelier știa cu ce mașină am venit pentru reparație nici măcar nu a venit să vadă ce defecțiune are autoturismul. Nu a făcut o constatare, nu a făcut recepția mașinii. Pur și simplu mi-a spus că nu are timp și mi-a indicat să las cheile mașinii la magazinul de piese. A doua zi am revenit la atelier să verific dacă s-au început reparațiile. Nici o intenție. Când am cerut explicații mi s-a vorbit foarte urât cu muuuultă aroganță că nu au timp deși au luat alte mașini în lucru... după bunul lor plac! Programarea este doar o formalitate pentru a justifica patronului numărul de mașini care sunt în lucru. Reparația am făcut-o personal la indicația telefonică a unei cunoștințe. Am schimbat filtru de combustibil pur și simplu. Nu sunt specialist în mecanică dar lucrări de începători sunt plasate la specialiști de înaltă calificare motivând că nu au un tester special pentru tipul meu de autoturism. Neseriozitate și îngâmfare! Deși am fost avertizat de mai multe persoane din anturajul meu să nu apelez la acest service. Am mai făcut o ultimă încercare dar și de această dată m-am convins. Șeful de atelier „Marcel” este un mic patron care hotărăște peste patronul propriu zis ordinea mașinilor care intră în reparații, care au acces în service și care nu. Sfătuiesc pe cei care au mașini de reparat să ocolească acest service!
Bogdan Fuioaga
Bogdan Fuioaga2 ani în urmă
Cel mai bun service din Bacău. Cel mai mic preț pentru manopera. Patronul este foarte fain și grijuliu, cel puțin în cazul meu a fost un domn. Mecanicii de nota 10. Foarte educati și calmi. Am avut o experienta foarte frumoasa aici. La alte service-uri renumite din Bacău plătești dublu manopera și sunt foarte aroganți. Nota 10 cu felicitări auto check Center
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
Mi-a apărut în cale când aveam o problema mecanică medie, am întrat si am fost servit ca la carte.
Am mai fost și e bine, sunt mulțumit, păcat ca nu au un spațiu care sa le permită sa se desfășoare.
Marius Raducanu
Marius Raducanu2 ani în urmă
Am facut geometria rotilor la ei si 2 ori si am fost foarte multumit de lucrare. Patronul are niste aere de prim-ministru, dar mecanicul de la geometrie a fost super ok.
Laurentiu Prodea
Laurentiu Prodea2 ani în urmă
Foarte rapizi. Pretul serviciilor extrem de bun. Ma voi reintoarce tot aici cand am prb cu masina
Locații recomandate