/Bacau/Service auto

PRO DIESEL GRUP

Cal. Moldovei, 611, Com. Hemeius, Bacau, DN15, Hemeiuș 607235, România

PRO DIESEL GRUP
Service auto
4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JRWW+P9 Hemeiuș, România
+40 744 851 538
prodiesel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Panait
Vasile Panait2 ani în urmă
Am reparat 3 injectoare aici si mi s-a explicat exact de ce se blocheaza, ce se defecteaza si cum se testeaza. Foarte multumit ! Cu toate ca am gasit un atelier care facea lucrarea putin mai ieftin am ales acest atelier pentru ca de cele mai multe ori ieftin inseamna si prost. Recomand!
Laurentiu Valcan
Laurentiu Valcan2 ani în urmă
Am reparat o pompa de inalta presiune CP4 ...au vorbit frumos au explicat foarte concret problema si la pret acceptabil, a durat o zi reparatia si sunt foarte multumit de serviciile oferite.FELICITĂRI merita sa incercati,oameni de incredere si cu experiență.. RECOMAND !!
Vasile Nicuta
Vasile Nicuta2 ani în urmă
Reparatii injectoare la un nivel exceptional!
Foarte multumit de serviciile Pro Diesel . Recomand cu incredere , mergeti sa va connvingeti de calitate👍
Lucian Dima
Lucian Dima2 ani în urmă
Deși văd destule comentarii cu prețurile mari pe care le practica, sa fim serioși, profesionalismul costa, după aproximativ 10 luni de umblat prin service si reprezentante fără rezultate(dar jupuit de bani), am ajuns și la PRO DIESEL GRUP deși defectul nu a fost pe partea de alimentare “specialitatea casei”, tehnicieni acestui service nu au vrut sa renunțe la “săpături pe sub capota” pana nu au găsit defectul, recomand cu toată încrederea acest service, mulțumiri 🙏 domnului Romeo pentru profesionalism 👍
Sergiu Pietrescu
Sergiu Pietrescu2 ani în urmă
Am avut la început ceva reținere sa apelez la serviciile firmei respective, dar spre surprinderea mea am fost foarte mulțumit.. Mulțumesc pe aceasta cale domnului Ionut pentru serviciile oferite si sfaturi.. Recomand, si voi apela la ei cu încredere
Cristian colta
Cristian colta2 ani în urmă
Nu recomand!!! Cel mai mare țepar din jud. Bacău . Mi-a păcălit ca îmi repara pompa de injecție și mi-a sechestrat mașina pana i-am dat 2000 lei. O lucrare care in alte părți ar fi costat 100-200 lei. Fugiți de el!!
Ştefan Moişanu
Ştefan Moişanu4 ani în urmă
Are multa veajeala. Te pune la drum si cand ajungi constati ca s au modificat preturile. Mi a luat banii fara sa faca nimic. Vorba unei alte persoane din recenzii " a jucat alba neagra cu mine ". Am ajuns cu o pompa buna si am plecat cu alta defecta. Masina merge mai rau ca inainte. O persoana pusa pe inselat oamenii in spatele unor aparente de priceput.
GHEORGHE BOBRIC
GHEORGHE BOBRIC4 ani în urmă
Sunt un client din Piatra Neamt posesor al unui Jeep Grand Cherokee si pe aceasta cale vreau sa aduc multumiri deosebite domnului inginer Romeo Vroti de la PRO DIESEL SERVICE din Hemeius. Am avut distrus tot sistemul de injectie al masinii. Domnul inginer a facut reparatiile masinii inlocuind si reparand totul de o calitate ireprosabila.
In acelasi timp doresc sa apreciez ca service-ul este foarte ingrijit si personalul de inalta calitate. Spun asta in conditiile in care eu sunt inspector protectia muncii. Il recomand cu toata increderea.
Locații recomandate