/Bacau/Service auto

Autoreparatur SRL (Service auto multimarcă, ITP, GPL, aer condiționat)

Calea Republicii 238B, Bacău 600304, România

Autoreparatur SRL (Service auto multimarcă, ITP, GPL, aer condiționat)
Service auto
4
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW6F+RC Bacău, România
+40 751 217 487
autoreparatur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Adochitei
Andrei Adochitei2 ani în urmă
Foarte scump si reparatie de proasta calitate.
Nu recomand!
Niki Vranceanu
Niki Vranceanu2 ani în urmă
Un service auto modern cu personal competent!
Am revenit si m-au servit la fel de profesionist.
Daniel tanase
Daniel tanase2 ani în urmă
Un singur cuvînt PROFESIONIȘTI. Foarte mulțumit de prestarea serviciilor. Mulțumesc !
Valentin Sevastre
Valentin Sevastre5 ani în urmă
Cea mai proasta alegere pe care am facut-o a fost sa ajung la ei. am avut probleme la motor si am lasat-o la verificat, abia dupa o saptamana de insistente au verificat si au constatat ei ca trebuie sa inlocuiesc motorul, doar pentru verificarea in sine au cerut 500 lei, am decis sa cumpar un bloc motor din dezmembrari si sa-l inlocuiesc, pentru asta au mai cerut inca 1800 lei plus alte costuri neprevazute. Sa nu mai spun ca ma duceam zilnic sa vad daca se ocupa de ea, faceam naveta de lanpiatra neamt la bacau ca altfel nu se ocupau de ea, doar pentru schimbat motor a trebuit sa astept alte 9 zile. La final am primit doar un deviz pentru o luna sa poata justifica ei banii ceruti. FACTURA NEMA. deci concluzia FUGITI.
Postolache Radu
Postolache Radu2 ani în urmă
Pe timpul starii de urgenta am schimbat in acest atelier o conducta de servodirectie si am efectuat un schimb de ulei, piesele fiind achizitionate de catre mine dupa seria de caroserie a masinii. Dupa ce a trecut starea de urgenta, dl inginer al acestui atelier a acceptat cu mare dificultate schimbul unui simplu intinzator al curelei de accesorii si cureaua, pe motiv ca nu lucreaza cu piesele clientului, acestea fiind achizitionate tot in baza seriei de caroserie si neavand absolut nici o problema. Va deranjeaza cu ceva dl. inginer ca mai sunt si clienti priceputi care isi pot procura singuri piesele? Vi se pare civilizata si profesionista aceasta atitudine? Pt ca pe mine m-ati pierdut ca si client.
Nu recomand acest atelier, decat in cazuri de mare urgenta.
Celi Iacobus
Celi Iacobus2 ani în urmă
Acest servis are numai cârpaci

Așa bine v-ati facut treaba în cât masina a ajuns la fieare vechi după ce v-am dus masina nici caldura nu mai mergea si când am vorbit la telefon singurul răspuns pe care m-i lați dat a fost atâta ia fost
Loredana Capata
Loredana Capata2 ani în urmă
Calitate foarte buna a serviciilor, foarte serviabili si preturi de bun simt. Revin de fiecare data cu placere, stiu ca las masina pe mina unor profesionisti.
Andrei Ladaru
Andrei Ladaru2 ani în urmă
Super profesionisti! Consultanta de inalt nivel, amabilitate, seriozitate, lucrari executate impecabil si in timp foarte scurt!
Locații recomandate