/Bacau/Service auto

SC Complex Favorit SRL

Strada Narciselor, Bacău, România

SC Complex Favorit SRL
Service auto
3.6
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWQ5+94 Bacău, România
+40 234 552 110
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Gabriel Vranciu
Gabriel Vranciu2 ani în urmă
Dacă ai avut o zi bună și vrei să ți-o strici, mergi și spală mașina acolo.
Catalin alin
Catalin alin2 ani în urmă
Se mișcă repede. Prețuri ca peste tot.
Gabriela U.
Gabriela U.2 ani în urmă
Servicii efectuate rapid, insă de o calitate îndoielnică, fara prea multa pertinenta tehnica. Concret, am schimbat 4 pneuri pe care le au strâns la pistol pneumatic nerespectând niciun cuplu de strângere. Munca se face haotic, fara echipamente de protecție corespunzător, rudimentar și foarte riscant și pentru client și pentru angajat.
In cazul de fata, după 2 săptămâni de la intervenție a trebuit să umblu la roti și am constatat că este imposibil să le desfac. Am fost obligata sa solicit serviciile altui service cu preț suplimentar doua chei in cruce strâmbate in prealabil în încercarea de a le desface.
In general așadar sunt nemulțumită și nu recomand neapărat.
Liulzim Bobarnac
Liulzim Bobarnac4 ani în urmă
Baieti care acum doua saptamani imi spalau masina, acum sunt mecanici la service-ul din aceeasi curte, fapt ce ma face sa am dubii asupra capacitatilor acestora. Am asteptat 40 de minute pana sa vina cineva sa imi rezolve o pana la roata pentru ca ei spun ca nu au oameni. Si cand ma uit dincolo, unul se uita si alti doi stau si fumeaza
Dragos Vlad
Dragos Vlad5 ani în urmă
Sub orice critica! Celor care merg acolo, va recomand sa mergeti si cu bani marunti fiindca veti avea nevoie sau faceti plata personal. Pentru o presiune de roti daca ii dai unui angajat care ti-a efectuat lucrarea 10 lei nu iti mai aduce rest, spune ca atat a costat. De altfel, atat mecanicii cat si angajatii de la spalatorie sunt sub orice critica. Nu recomand!!!
Claudiu Lichi
Claudiu Lichi6 ani în urmă
Service bun pt lucrari usoare gen schimbat filtre sau cauciucuri. Au 2 boxe pt service cauciucuri, 3 boxe mecanica usoara. Au si 2 mecanici buni cu care colaboreaza in spatii separate. Centru ITP super ok. Au multe boxe, cred ca 9, la spalatorie si de obicei merge repede.
Bardasu Viorel
Bardasu Viorel6 ani în urmă
Discuri de frâna și plăcute , axa spate , cât costa manopera de înlocuit ? 100 RON .... ok , când s-a efectuat reparația și am vrut sa plătesc , aaaa pai nu v-a spus colegul , e 100 de RON pentru o roata , va costa 200 RON , va spun sincer ca nu a durat mai mult de o ora și zece minute reparația , vouă vi se pare normal sa plătesc o ora de manopera cu 200 de lei când in alte serviceuri din Bacău nu trece de 80 de lei o ora de manopera ? De ce nu aveți lista de prețuri afișata la receptie ?
Demsa Francisc
Demsa Francisc2 ani în urmă
Sînt de categoria evaluată mai sus și cam atât.
Locații recomandate