/Bacau/Service auto

Dragoliv Service Srl

E85, Sascut 607520, România

Dragoliv Service Srl
Service auto
4.5
673 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6464+V2 Sascut, România
+40 751 515 161
dragoliv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Dragoliv Service Srl
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Marian Cobuz
Marian Cobuz2 ani în urmă
Cel mai bun centru de închirieri auto din zona Adjud, prețuri decente și o varietate apreciabilă de mașini disponibile, cu siguranță o ofertă mult mai largă și variată decât in Adjud .
Ionut C-tin
Ionut C-tin2 ani în urmă
Ar trebui mentionat pe site ca perioada minima de inchiriere este de 5 zile!
Am sunat astazi (24/08/2021) sa inchiriez un autoturism pentru 3 zile si din pacate am fost refuzat desi pe site perioada minima este de 3 zile!!!
Pentru asta, eu dau doar o stea ⭐️
Ștefan E. Buiucliu
Ștefan E. Buiucliu2 ani în urmă
Servicii prompte și profesioniste! Mulțumesc din suflet.
Szász Botond
Szász Botond2 ani în urmă
Am cumpărat o mașină Duster. Mașina a fost cu volanul pe dreapta cândva se poate din Marea Britanie. Cineva a făcut reparații și mașina care am cumpărat-o a fost cu volan pe stânga. Am verificat mașina pe Carvertical, e dezastru ce mașina este. Nu vine să cred că sunt oameni care câștigă banii așa.
Problema este că Dragoliv nu dă banii înapoi, trebuie să iau o altă mașină. Am controlat 5 mașini din parc cu Carvertical și 4 a fost avariată dar ăștia a vopsit a făcut toate reparații...

Vă rog domnilor și doamnelor să nu cumpărați mașini de la ei că e dezastru ce mașini sunt acolo!!!!!!!! 🤫🤫🤫
😤😤😤😤😤😤😤
Gheorghita Simian
Gheorghita Simian2 ani în urmă
Prima data am luat un citroen iar acum am un ford. Pot sa ma declar un client fidel pt ca eu sunt atat de multumit incat vin eu personal cu alte persoane sa isi ia masina de aici. Este foarte important ca cei de aici sunt mereu alaturi de tine si ca orice problema poate fi discutata si rezolvata.ambele masini pe care le am luat sunt extraordinar de bune.
Gheorghe Cimpan
Gheorghe Cimpan2 ani în urmă
Ma declar ft mulțumit!! Sunt ft puține parcuri care lucrează si prin buy back. Am mai fost la diferite parcuri dar toți voiau doar Cash. Faptul ca aici am avut aceasta facilitate m a ajutat sa îmi achiziționez un Audi. Deci pe lângă faptul ca acestia au mai multe modalități de a plăti mașina pe care ți o dorești, îți oferă și servicii de ft bună calitate.
Constantin Nastasa
Constantin Nastasa2 ani în urmă
Oferă spre vânzare autoturisme cu defecțiuni...!!! Iar alții adună semnături și dovezi să vă facă reclamație în instanță 😉
Daniel Marincea
Daniel Marincea2 ani în urmă
Nu are meniul ....pacaleala....preturile mari ciorba rece degeaba fac reclama pacat ...si la popas ..Liziera...la fel te pacaleste cu reclama la meniul zilei
Locații recomandate