/Bacau/Service auto

Service Auto Bacau UNIFI Garage, Schimb Ulei Cutii Automate, Diagnoza Auto, Electrica, Reglaj Directie, Incarcare Freon, Vulcanizare Auto

76, DJ207G, Letea Veche 607270, România

Service Auto Bacau UNIFI Garage, Schimb Ulei Cutii Automate, Diagnoza Auto, Electrica, Reglaj Directie, Incarcare Freon, Vulcanizare Auto
Service auto
4.7
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW9M+HX Letea Veche, România
+40 753 750 780
unifigarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionel Bontoi
Ionel Bontoi2 ani în urmă
Din pacate nu se merita sa reparati masina la acest servis am reparat la ei masina sia trebuit so repar din nou dupa 2 luni aceiasi problemă doar iti ia bani . Nu recomand
Stefan Dordea
Stefan Dordea2 ani în urmă
Cei de la UNIFI sunt printre putinii din Bacau pe mana carora am increderea sa-mi las masina.
Anul trecut am facut o revizie la cutia DSG2 la ei si m-au rezolvat in aceeasi zii, foarte amabili, chiar daca era aglomerat au gasit o fereastra .
Acum am apelat pentru o reconditionare de turbina( demontat, trimis la reconditionat si montat la loc).
L-a demontare am fost instiintat ca s-au gasit urme ale altor' 'meseriasi'' care au mai lucrat inainte la masina si anume suruburi rupte care au necesitat ca motorul sa fie dat jos pt extractia suruburilor si refiletare.
Turbina n-a mai putut fii reconditionata, dar am fost indrumat de la UNIFI spre dezmembrai si am reusit in final sa gasesc ce trebuie.
La montare s-au mai gasit pierderi de presiune ulei si astea fiind rezolvate in aceeasi zii.
Oamenii au ramas PESTE PROGRAM ca sa imi dea mie masina in ziua in care mi-au promis. Mai rar sa gasesti asa oameni, mai ales in domeniu.
Concluzia e ca dintr-o lucrare mai simpla s-a transformat intr-o lucrare destul de complexa si de durata la care cei de la UNIFI au facut fata cu brio.
La final am primit si un discount de 10%.
Mădălina Chitcoace
Mădălina Chitcoace2 ani în urmă
Oameni neserioși! La ei trebuie să lași mașina 365 de zile pentru a o repara! Nu recomand sub nicio formă!
Claudiu Borta
Claudiu Borta2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sunt niste baieti de nota 10,mi-au raspuns la orice ora si chiar m.au luat a doua oara si fara programare ca trebuia sa parasesc tara si masina se stricase pe drumurile noastre. Sincer,am fost tratat cu respect iar reparatiile facute la masina sunt de durata,calitate buna,oameni amabili iar preturile nu sunt mari! Chiar vreau sa le mai multumesc inca odata!!
Madalin Gabriel Lazar
Madalin Gabriel Lazar2 ani în urmă
Buna Ziua , am nevoie de un pret la distributie am intrebat la receptie . Un domn de acolo isi servea masa , DAR a amanat pranzul ca sa ma ajute .
Pretul a fost ok si intrebarea mea de 100 de puncte a fost daca ar fi gata pana Luni asta fiind Joi .
Vineri la ora 6 seara imi aduce masina personal acasa . Superb absolut superb .
Ca si simplificare masina a facut deja 3000 km Romania -Uk fara probleme .
Recomand cu caldura si incredere . Transparenta si consiliere la cel mai inalt nivel .
Va salut cu drag si STAY SAFE.
Iulia Breţcu
Iulia Breţcu2 ani în urmă
Am mers cu mașina nou cumpărată pentru ai face o revizie. Noi observasem 4 probleme care ne deranjau, un martor in bord care indica că este apa in filtrul de ulei, zgomot la ventilatorul din mașină, la limitatoarele de viteza din oraș se aude un zgomot că și cum s-ar atinge ceva și portierele. Am mers cu mașina la dânșii pentru verificare, și le-am spus că vrem sa rezolvăm absolut tot ce este de reparat indiferent de cost. După ce am stat să se facă constatarea, a venit unul din domni și îmi explică ce piese trebuiesc cumpărate, i-am spus că vrem sa luam piesele care trebuie pentru mașină că este mai scump că este mai ieftin nu conta. Inițial mi-a spus că prețul pentru a rezolva tot este de 1600 și ceva de lei (fara portiere) . Am fost de acord. Am dus mașină în service a stat prima dat două zile. Am luat-o am platit 1500 și ceva de lei, când am plecat cu ea in loc de un martor in bord apăreau 3 și mai și fluiera mașină. M-am întors am last mașina au zis că or să rezolve probleme, după alte 2 zile m-am întors am luat mașina într-adevăr se simțea mai stabila, țin să precizez că am mai plătit alți 580 de lei . Dar am observat că zgomotul care se auzea când luăm hopurile încă se auzea, l-am sunat pe dânsul urma să ne întâlnim să-i arăt ce se aude. M-am răzgândit să mă mai întorc la dânșii după ce am observat că nici zgomotul de la ventilatoare nu a fost reparat și nici portierele nu au fost reparate (mi-au explicat ei că or să se uite după piese și altele, legat de portiere ) . Și l-a 5 zile după ce am scos mașină din service mi s-a aprins martorul verifica motorul. Pe scurt, nemulțumită, comunicare proasta, timp mult și bani in mare parte pierduti. Mergi să-ți rezolvi niste probleme, rezolva cu totul și cu totul altceva, nu spun acum că mă deranjează ce au reparat pentru că dacă trebuiau reparate oricum am fi fost de acord să le reaparam, dar nici sa vii cu 4 probleme pe care tu sa le vrei reparate și să pleci din cele 4 doar cu una. Plus dus mașină, așteaptă să o repare o iei vezi ca nu s-a reparat tot te întorci o lași din nou mai plătești și alți bani mai pierzi și alt timp. Și tot așa. Slab foarte slab..

Țin să adaug că după ce am lăsat review-ul am primit amenințări de la reprezentanți service-ului că vor actiona "legal" doar pentru ca mi-am exprimat părerea și experiența cu ei(bine l-au șters după ce le-am spus părerea pe care o aveam, păcat că nu pot adăuga ss-uri😂) . 😒😒 Ce pot sa spun, inteleg daca vin o data iau mașină și observ anumite scăpări am adus-o înapoi le-am lăsat-o să o facă și să o repare tot pe bani mei, da deja la a 3 oara mi se pare cam mult.. și vrei nu vrei incepi sa ai îndoieli despre calificările acestor meșteri. Încă vreo 10 review-uri că ale mele care au fost șterse probabil datorită intimidări, și mna.. încredere maxima in nota pe care o au. 😂😂😂
Stefan Victoria
Stefan Victoria2 ani în urmă
Profesionalism, oameni pregătiți, promptitudinea și punctualitatea la ele acasă în acest service auto. Este cel mai bun service dintre toate cele frecventate până în prezent și voi reveni cu siguranță atunci când se vor ivi și alte situații de genul.
Andries 1993
Andries 19932 ani în urmă
Responsabili pe ceea ce fac .
Locații recomandate