/Bacau/Service auto

Service auto I Tiriac Auto

Comuna Nicolae Balcescu, DN2 km. 279, Bacău 607355, România

Service auto I Tiriac Auto
Service auto
3.6
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW4G+FV Bacău, România
+40 234 208 500
tiriacauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Plusbacau
Plusbacau2 ani în urmă
Mi-am vopsit bara si dupa aveam numai picaturi de vopsea sub ea si pe o parte vopseaua era gazata.
Cristian Zama
Cristian Zama2 ani în urmă
Cu Tiriac Auto Bacau a fost o experienta foarte placuta. Intotdeauna am fost de parere ca oamenii sunt cei care determina performanta unei organizatii. Nu cunosc tot personalul de la Bacău, dar am avut o experienta foarte placuta in interactiunea cu dl. Pintilie. In om vesel, foarte politicos, documentat, extraordinar de amabil, cu toate raspunsurile la dumnealui. Va multumesc pentru experienta!!!! ☺ Cu stima si mare sinceritate, Cristian Zama
Alexandru Alexandru
Alexandru Alexandru2 ani în urmă
Am avut probleme cu ștergătoarele de la un Ford Eco Sport și am reușit să ajung cu mare greutate din cauza ca ploua destul de rău, în jur de ora 16:45, iar domnul de la recepție mi-a răspuns că service-ul își încheia programul în curand și ca nu mă mai poate ajuta decât cu o programare pentru diagnoza, în ziua următoare, nicidecum cu reparația care necesita o programare ulterioara. Supărarea mea mare este că putea fi o problema minora și ar fi putut să rezolve pe loc problema ținând cont ca mașina este noua(an 2019)si este încă în garanție. Eu veneam dinspre Maramureș și mă îndreptam către București și tare mult m-am bucurat când am ajuns la service-ul din Bacău cu gândul ca am reușit să ajung cu bine și aici o să-mi rezolv problemele. Bine că am garanție și extra garanție ca tot degeaba. Dezamăgit!
Ovidiu-Petre Sucata
Ovidiu-Petre Sucata2 ani în urmă
Aceeași poveste că și la reprezentanta in Brașov . O piesa comandată termen de 12 zile mi se pare penibil! Nu mai suntem în anii '96! Prețul era corect nici foarte scump nici ieftin,era cu 150 de lei mai scump decât la alte magazine de piese auto. Nu mi se pare corect că reprezentanța să-mi de-a termen de livrare a unei piese la fel că și Auto-Gică...
Cristi Radu
Cristi Radu2 ani în urmă
Am sunat la centru sa fac o rezervare in service la tiriac auto Bacau pentru o evaluare, o constatare la o masina. M-au programat a doua zi la ora 8:30. Dimineata am primit un mesaj cum ca nu pot onora programarea si ca ar trebui sa sun pentru reprogramare sau anulare. Am sunat si mi-au spus ca programarile online SE SUPRAPUN CU CELE TELEFONICE. In secolul 21 in Romania se intampla asa ceva. Inutil sa le mai spun ca am rezervat platforma pentru ziua respectiva si ca din cauza "profesionistilor", "înțelepților", "merseriaşilor" etc de la Tiriac Auto am incurcat alt om care poate facea niste bani in timpul asta. Evitati astfel de firme care se cred dumnezeu dar nu sunt decat niste nulitati.
Element fcx
Element fcx2 ani în urmă
Datorita martorului "Check engine" aprins mi-a fost tinuta masina 1 sapt in service pt a constata ca EGR e defect. Dupa o programare la ora 12:30 (masina bagata in service la ora 14:20) , m-i s-a spus ca mai dureaza pana a 2 a zi pt ca e lucrare ampla , eu fiind din Botosani , a trebuit sa stau cazat. Totul pt a constata a 2-a zi ca mi a fost schimbata doar sita de la EGR , nicidecum EGR cum era programat (cel putin asa stiam eu). Cum sa tii 12 ore masina in service pt a schimba 1 sita , care la alte service-uri a durat 30 min?!?!? O mizerie de reprezentata!
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Mecanici nepregătiți cu o atitudine care lasă de dorit, cel puțin "mecanicul" cu care am avut eu de a face, nu i-am reținut numele (unul mai dolofan brunețel) , mai avea puțin și îmi spunea să dau la remat o mașină din 2016 întreținută numai la reprezentanță Mercedes-Benz. (Istoric confirmat de ei)
Verificare tehnică// Deviz :
-Cutie viteze defectă
-Casetă direcție defectă
-Calculator ABS defect
-Scurgeri de ulei
-Cameră mers înapoi defectă
(In afara de scurgerea de ulei, toate "defectele" au fost constatate ochiometric și pe diagnoză)

Am fost cu mașina la o altă reprezentanță Mercedes unde am cerut o verificare tehnică FĂRĂ să le povestesc aventura.
Pe diagnoză găsise foarte multe erori, printre care și cele găsite de "specialistul"de la Țiriac Bacău însă cu precizarea că a fost înlocuită bateria mașinii necorespunzător și din acest motiv ar fi apărut acele erori, ideea e ca le-au șters și după rescanare nu a mai apărut absolut nimic.
Sigura problemă a fost într-adevăr scurgerea de ulei ( o garnitură de la nuștiu ce conductă care s-a remediat in 2 ore și a costat 470 lei ).
Am mers de atunci aproximativ 8000 km cu mașina (intre timp s-a apropiat termenul schimbului de ulei) și am fost la revizie tot la ei , i-am rugat să mai verifice odată dacă există vreo eroare, ce credeți NIMIC.

Deviz estimativ la Băieții specialiști de la service Țiriac Bacău aproximativ 35000 ron dacă "scap" numai cu "ulei la cutie".

Bravo vouă, sunteți cei mai cei "SPECIALIȘTI"
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
De fapt am fost la showroom, care nu e punctat pe harta de proprietar și nu la service.
Ulterior cineva a editat sectorul vânzări Ford în google maps.
Am fost consiliați de un tânăr căruia ii dau 5 stele, aștept să văd cum va continua colaborarea cu reprezentanța.
Am citit nota de prezentare a proprietarului și mi-a plăcut.
Am citit recenziile și nu mi-a plăcut că proprietarul nu răspunde la cele scrise de ghizi google.
E pandemie, e război în Ucraina, cumpărătorii sunt mai rari.
Locații recomandate