/Arges/Service auto

Arcoplast Anvelope SRL

Calea București, Pitești 117721, România

Arcoplast Anvelope SRL
Service auto
4.4
213 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VW74+W4 Pitești, România
+40 771 002 480
anvelopearcoplast.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca12 zile în urmă
Servicii de slaba calitate in livrarea de anvelope. Acestea nu au garantie asa cum se mentioneaza in contract. Promovarea si sugerarea de cumparare a unei anumite marci precum ca pret-calitate este rezonabil si in maxim 2 saptamani anvelopa se desprinde singura. Se returneaza pentru garantie si se mentioneaza ca se va rezolva totul ca se vede problema din furnizarea pozelor. Ulterior se factureaza diferenta rulata pe motiv ca nu se poate sustine garantia.
Daniel Marin
Daniel Marin2 ani în urmă
Servicii de calitate si personal foarte amabil si profesionist. Recomand cu incredere.
Marius Din
Marius Din2 ani în urmă
In urma cu cateva luni am luat proasta decizie de a efectua o verificare asupra sistemului de directie la First Stop Stefanesti pentru o masina BMW.
Dupa nici 5000 km, parcursi preponderent in oras, timp in care am evitat orice contact cu vreo groapa de asfalt sau vreo bordura neprietenoasa, fiind vorba de masina personala, am ajuns sa nu mai ma directie aproape deloc, fiindu-mi teama sa mai circul cu masina. In tot aceat timp nu am schimbat componente ale masinii care sa poata afecta sistemul de directie.
Dupa ce am ales sa fac din nou geometria rotilor la un alt service super profesionist, mecanicii au constatat ca suruburile aferente puntii spate nici macar nu fusesera atinse, iar de reglarea “unghiului de fuga” nici nu se punea problema. Cred ca mecanicii de la First Stop au reglat directii doar la carute, biciclete si carucioare pentru butelii, altfel nu imi pot explica situatia.
Oameni buni, mor oameni nevinovati pe strazi din cauza directiilor voastre prost facute!
Sfatul meu este sa va reprofilati angajatii si sa va apucati de crosetat sau de facut zacusca ca meseria asta nu-i de voi!
Se pare ca RAR-ul trece cam rar pe la voi!
Michael Roth
Michael Roth2 ani în urmă
Atenție, aveti un service de nota 10 cu echipa profesionista! Recomand oricând şi cu orice problema! Multumesc!
Ionut Alin BICA
Ionut Alin BICA2 ani în urmă
Am facut o programare online pt geometrie roti. Intarzierea a fos de 15 minute. Sunt destul de solicitati baietii. Pret 140 lei. Doamna de la receptie/facturare vorbeste frumos si este placuta. Per ansamblu sunt multumit de servicii.
Bambi Bambi
Bambi Bambi2 ani în urmă
Din tot sufletul nu va recomand locatia ! Sunt praf la distributii te duci cu o problema si pleci cu alta..sunt foarte neseriosi m-a lasat masina la o zi dupa ce am fost la ei !
Ionel Tudorache
Ionel Tudorache3 ani în urmă
La mine, lucrarea a fost calitativă, profesională, mi-a plăcut, a fost a doua oară când am trecut pe la ei și o să mai trec. Plumbi negri în ton cu jantele. Sunt ok. Recomand.
Traian Tat
Traian Tat3 ani în urmă
Impotator si distribuitor anvelope. Vanzari piese de schimb,service roti si mecanica usoara. Hotel de anvelope. Preturi bune raport pret calitate. Servicii profesionale!
Eugen Nicolae
Eugen Nicolae2 ani în urmă
Am fost sa fac directia, baietii au rezolvat problema destul de repede si bine dar cand am ajuns la receptie sa achit, a trebuit sa astept 20' deoarece doamna/domnisoara era ocupata si cand a venit, tot doamna/domnisoara era recalcitranta, ca trebuie sa scoata factura si "merge" greu.
Locații recomandate