/Arges/Service auto

Austroglass

Strada Depozitelor 38, Pitești 110078, România

Austroglass
Service auto
4.1
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VVH3+4W Pitești, România
+40 727 272 749
austroglass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Dima
Marian Dima2 ani în urmă
Totul a decurs normal.
Ca și o sugestie ar fi amenajarea unui mic spațiu destinat clienților care așteaptă înlocuirea parbrizului.
Alyn Alyn
Alyn Alyn2 ani în urmă
Parbriz de 900 RON pus zgâriat și senzor ploaie pus cu silicon sanitar. Au garanție 2 ani dar nu răspund la reclamații și la mail.
Preda Mihai
Preda Mihai2 ani în urmă
Niste meseriasi atenti la cererile clientilor.Ii recomand,totusi poate vad sefii-actionarii firmei si ii doteaza cu un pistol de mastic electric.Mi se pare imperios necesar la volumul lor de bunca
C
C4 ani în urmă
In primavara am schimbat un parbriz la un SUV in aceasta locatie pentru ca m a incantat pretul... Nu o sa mai fac - parbrizul China, jalnic, parca e din plastic nu sticla, se vede albicios, deja este pocnit in mai multe locuri (dupa nici un an), dar ce i mai important... Vreau sa spun ca manopera e jalnica: chederul lipit total gresit, peste si pe parbiz, ondulat, murdar de pasta pentru lipit, apa curge printre parbiz si tabla (nu pe cheder). Au fixat parbrizul cu scoch transparent lipit direct pe vopsea de a trebuit sa dau jos urmele cu uscatorul de par si benzina... Jalnic. Nu recomand. De curand am cerut o oferta de pret pentru alta masina (numai pentru comparatie - am schimbat in alta parte) si am fost uimit de pret si de faptul cu nu puteau sa spuna de cine este produs (pentru ca mi era frica de chinezarie - nu ca toate ar fi proaste, dar majoritatea la pretul mic). Ma intreb - cum sa vinzi/ cumperi dar sa nu stii ce anume?
Dan C
Dan C4 ani în urmă
Dupa nici 6 luni de la montaj a inceput sa "plece" parbrizu in 3 locuri. fara sa fie lovit de ceva. Binenteles ca nu face obiectul garantiei. Mi s-a raspuns sec : ce garantie are spartura, noi ne bucuram cand se intampla asa ca vine omu sa puna altu si au ras.
Nu recomand.
Am luat si parbriz premium ca sa imi ia banu au si mai scump si mai ieftin.
E jale cu ei. Am inceput sa intreb in stanga si in dreapta de ei prin Pitesti si nu sunt singurul cu aceasta problema. Dar baieti merg pe ideea sa avem fond de lucru.
Ion Ion
Ion Ion2 ani în urmă
O LOCATIE F.buna.Orecomand SI altor persoane.Oameni buni SI DUPA mine COMPETENTI.
Ovidiu Buinoiu
Ovidiu Buinoiu2 ani în urmă
Am facut rezervare pe site si,deoarece nu am completat seria caroseriei,a aparut o problema cu alegerea geamului(mazda 6 2014).Ulterior,in urma unor convorbiri telefonice cu o femeie foarte amabila,am fost reprogramat si totul a fost in regula.Parbrizul respectiv are senzori,camere,radar...dar s-a potrivit perfect.Am primit garantie in care se sustine schimbarea lui in caz de probleme de orice tip.Meseriasii,niste profesionisti,foarte atenti la detalii,mi-au placut mult!
Cam asta-i...e de mers la ei!
Nicolae Popa
Nicolae Popa2 ani în urmă
Foarte promiți. Adevărați profesionisti
Locații recomandate