/Arad/Service auto

AD Garage Wes System SRL

Strada Andrei Șaguna 181, Arad, România

AD Garage Wes System SRL
Service auto
4.2
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5872+53 Arad, România
+40 723 366 026
adgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Câmpean Paul Sergiu
Câmpean Paul Sergiu2 ani în urmă
Personal profi, amabil. Lucrări de calitate, prețuri accesibile. Recomand!
Tase Vaida
Tase Vaida2 ani în urmă
Am primit informațiile despre modul de rezolvare a unui mic accident. Aștept finalizarea comenzii.
Mates Sorina
Mates Sorina2 ani în urmă
Un comportament adecvat fata de client. Am fost acolo prima data, în calitate de client. Am fost foarte mulțumită!
Ionel Dan Opreanu
Ionel Dan Opreanu2 ani în urmă
Repede și bine! Recomand în Arad cea mai bună experiență a mea.
Vlad D
Vlad D4 ani în urmă
Mi-au luat 50 de lei pentru o costatare fara sa imi dea bon sau ceva de genul , voiau sa imi comande ei pesele pentru masina fiind scumpe nu am fost de acord , nu recomand acest service auto
VLAD EVENTS MEDIA
VLAD EVENTS MEDIA5 ani în urmă
O echipa de oameni minunati si meseriasi.Am fost servit fiind si in transit.Preturi ok si angajati+administrator amabili.Multumesc si salutari echipei de la Vlad.Recomand cu incredere acest service auto
Teodor Ford
Teodor Ford5 ani în urmă
Mi-as dori sa evaluez acest service auto cu minus zece stele din motiv ca pe langa a repara, mi-au si stricat masina. Insa sa nu imi dau cu parerea, las cititorul sa decida numarul de stele ce ar trebui acordate.
Au schimbat compresorul AC la masina mea si au constatat ca este defect modulul de comanda al ventilatorului de racire. deoarece primul modul de comanda de schimb a fost defect, desteptii de la acest service mi-au instalat un modul de comanda de pe un alt model de masina si pentru a face asta au taiat firele de la ventilator si mi-au lipit o alta conexiune pentru a crea compatibilitate (d.p.d.v. al conexiunii) cu modulul instalat de ei. M-a deranjat acest lucru (improvizatie) si le-am cerut sa imi instaleze conexiunea originala a vemtilatorului cand am dus un nou modul de comanda. Mi-au spus ca au facut asta, am platit, am mers cu masina si la cateva zile am constatat ca nu imi functioneaza ventilatorul corect.
Verificand masina am constatat ca NU mi-au reinstalat conexiunea potrivita. au cioplit de mama focului conexiunea pusa de pe un alt model si au conectat-o fortat cu modulul corespunzator modelului de masina fara a-i asigura stabilitate si etanseitate.
Scurt si la obiect mi-au produs paguba mai mare decat au reparat deoarece acea conexiune nu poate fi cumaparata fara tot setul format din modul de comanda si ventilator!
Si acum sa citez un raspuns al persoanei de caontact: "Daca reparam masinile conform manualului de service eliberat de producator nu rezolvam nimic!"
Editare: Intre timp am re[parat masina. Toate modulele de comanda au fost functionale, inclusiv modulul ce a fost initial montat pe masina si cei de la service l-au declarat defect. Problema a fost uzura perrilor. M-a costat 26 de lei periile plus timp personal pentru a face reparatia. Din cauza service-ului am cheltuit 660 de lei pe degeaba si mi-au mai si desfigurat mufa de contact.
Suciu Alexandru Cornel
Suciu Alexandru Cornel2 ani în urmă
Am reparat aici masina dupa o dauna, lucrarea la partea de tinichigerie este de buna calitate, preturi ok. Recomand!
Locații recomandate