/Arad/Service auto

SC Tripon & Tripon Impex SRL

Strada Dâmboviței 30, Arad 310443, România

SC Tripon & Tripon Impex SRL
Service auto
4.2
136 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
57WR+QM Arad, România
+40 257 274 461
autoglasstripon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Alin1 an în urmă
Neprofesioniști!!!…parbriz lipit de mântuială,plus ca toata mașina au murdărit-o,in special pe stâlpii din interior de care s-au prins cu mâinile murdare de lipici,mastic sau cu ce naiba or fi lucrat!…au angajați in ultima vreme straini(vietnamezi sau ce naiba sunt) care nu au specializare in domeniu!!!…parerea mea sa evitați!!!!!
Ioan Crisan
Ioan Crisan2 ani în urmă
Firmă pentru vânzare și montaj parbrize auto. Prima impresie este bună. Am fost pentru comandă parbriz și programare montaj. Am fost programat peste două zile. Am să revin să continui recenzia. Am dus mașina la montat parbrizul. După vreo 2 ore am fost sunat că nu se potrivește parbrizul adus din cauza mufelor de la încălzire a parbrixului. Am luat mașina și am revenit peste alte 2 zile. Parbrizul a fost montat bine doar că acum apare o eroare la camerele prinse pe parbriz. Probabil a fost pusă mâna pe lentilă și apoi la montaj nu a fost curățată. Încă nu am avut timp să merg să remediez problema.
Nelu Crisan
Nelu Crisan2 ani în urmă
Atelier de reparare și schimb geamuri auto. Prețuri bune. Servire bună.
Iuliu Ciupe-Vaida
Iuliu Ciupe-Vaida2 ani în urmă
Super meseriași in pus parbrize, preturi decente, bun simț, respect față de client!
Claudiu roman
Claudiu roman2 ani în urmă
Pentru o fisură, 100 lei!! Foarte mult. Am văzut că astea sunt preturile si la altii, dar pentru 5 minute de lucru, si cu minimum de scule, mi se pare exagerat....
Cătălin - Traian OANCE
Cătălin - Traian OANCE3 ani în urmă
O experiența plăcută. Oameni de cuvânt, se pricep foarte bine la ceea ce fac. Recomand cu încredere.
Black phantom 1
Black phantom 14 ani în urmă
Buna, as vrea sa dezvălui cât de incompetenți sunt la capitolul responsabilitate cand intri la ei in service cu o masina 2016. In primul rand pe lângă faptul ca am întrebat dacă este o luneta chinezeasca au spus ca nu, nu cred, dupa montarea lunetei, pe lângă faptul ca era scurs masticul in partea din jos a lunetei, ciobit in partea din stanga jos (ei afirmând faptul ca este doar lipici, știam clar ca nu e asa), mi au mai tras si doua zgârieturi lungi de cutter (am poze cu masina înainte si dupa). Mi-au replicat ca asa a fost dinainte, in loc sa ne recunoaștem vina si greseala, sau in eventualul viitor sa obții ca firma un client mai bine îl arzi o data si data viitoare nici nu mai vine, plus reclama care eu nu mi-as dori-o sincer, sau o reducere, s-au făcut ca ploua. Asta e politica firmelor in România. Nu toate! 🙂
Faby Denis
Faby Denis2 ani în urmă
M-au facut sa ma deplasez 60 de kilometrii dupa ce am programat telefonic schimbare parbrizului, am ajuns la ora stabilita, parbriz nu au, astept 2 ore sa caute daca au alte firme parbrizul meu, dupa care nu te baga in seama, toata lumea ridica din umeri ca nu stie. pentru ce m-iau confirmat ca au parbriz ? doar sa ies la plimbare ? nu recomand. lipsa de profesionalism, organizare zero.
Andreea Coman
Andreea Coman2 ani în urmă
Personal jalnic si flegmatic. Te pun sa le lasi cheile masinii si isi bat joc de masina ta. Am schimbat parbrizul la ei , am asteptat mai bine de 5 ore pentru a ne lua masina de acolo .
Locații recomandate