/Arad/Service auto

UNIX Arad

Calea Radnei Nr. 288 A, Arad 310318, România

UNIX Arad
Service auto
4.2
216 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59F9+3V Arad, România
+40 257 271 010
unixauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ZEUS GamingHD
ZEUS GamingHD2 ani în urmă
Pizza e rece la voi, si am asteptat ca prostu in ploaia pulii 2 ore dupa ea. Imi atarna mucii pe palma de cat a ploiat la mine pe coie, mi-au picat pana si flocii. Vasiamr de voi!!!
Raul George
Raul George2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, se concediaza personal non stop, nu poti sa devi un viltrumite si cei de la conducere sunt anglitza.
Pricopi Florin
Pricopi Florin2 ani în urmă
Scump domnule, scump... 4l de ulei la preț dublu fata de Emag(care oricum au preturi mari).....
Anabol 365
Anabol 3654 ani în urmă
Cea mai proasta firma de unde sa mergi sa cumperi ceva, la pret dublu, de fiecare data cand am fost sa cumpar ceva, alt manager, alti angajati, din auzite se schimba echipele cam des acolo, asa este procedura interna, daca esti vechi si sti cam multe te dau afara fara motiv, din auzite plus caz real nepotu meu!
Sfat pentru patron:o sa vina zile cand tu cu mamica ta , si a lu czonka o sa dati cu 52 marfa in depozit!!Va doresc ce ati dorit si voi angajatilor si clientilor de care va bate-ti joc!
Isai Andrei
Isai Andrei4 ani în urmă
Vinde si la persoane fizice, preturile sunt cam mari, au in stoc cam toate piesele esentiale, restul se comanda si pot sa vina chiar in aceeasi zi (au 3 transporturi pe zi direct de la centrul logistic din Budapesta), cateodata astepti la rand cam mult
Iulia Varga
Iulia Varga4 ani în urmă
Aici gasesti piese si pentru masini antice si pentru cele noi, la preturi pentru orice buzunar !!!
Monica Fetish
Monica Fetish2 ani în urmă
Preturi exagerat de scumpe, nu se da reducere pentru clienti noi chear daca cumpar piese de peste 5000 lei, un singur om serveste 20 clienti care stau la coada ( am asteptat 2 ore), si nici macar o cafea sa dea gratuit pentru asteptare nu este. Singurul respect este pentru domnul Gabriel de la tejghea care si-a cerut scuze pentru ceva ce nu detine de el. Dar firma este un gunoi
Donjaf050388
Donjaf0503882 ani în urmă
Oameni cu multa răbdare, sprijiniți de șeful direct! Rar întâlnești asa sefi si echipa! Felicitări! Dezavantajul este ca nu fac fata 2 angajați la vanzarea de la UNIX Arad!
Locații recomandate