/Arad/Service auto

Vulcanizare La Neamtu

Calea 6 Vânători 76, Arad 310162, România

Vulcanizare La Neamtu
Service auto
3.8
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
685C+Q8 Arad, România
+40 731 209 506
vulcanizarelaneamtu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu2 ani în urmă
Încep prin a aprecia disponibilitatea echipei de a realiza schimbul de cauciucuri chiar dacă am întârziat la programare și era și sâmbăta. Cred că dacă aș fi citit celelalte review-uri cu siguranță nu ajungeam. Preturile serviciilor sunt afișate deci nu poti acuză pe nimeni, doar că dacă nu ești atent la toate detaliile (sau ești obișnuit cu alte costuri) la achitarea notei ramai cu un gust amar - parca puțin "păcălit". Nu vreau sa comentez timpul de așteptare, căci probabil stai in această perioadă peste tot daca nu ai programare.Știm că s-au scumpit curent și altele, dar sa fii taxat 10 RON (nu e vorba de suma), că s-a făcut presiunea în roti, când tu ceri echilibrare (pe care o plătești o data )- care nu poate fi realizata corect daca rotile nu sunt suficient umflate și 20 RON că dai 2 dusuri cu presiune la 4 roti, mi se pare că sunt totuși exagerate. Deci poate că arată ok service-ul și oamenii sunt ok și fac treabă, dar când tragi așa pielea cu zâmbetul pe buze, realizezi ca nu sunt singurii din oraș. Eu sigur nu mai merg si nu recomand și altora din motivele de mai sus.
Adriana Fraicov
Adriana Fraicov2 ani în urmă
Sint foarte multumita de aceasa experienta recomand tuturor
Silviu balaj
Silviu balaj2 ani în urmă
Evitați pe cât posibil aceasta vulcanizare . Profund dezamăgit , hoți la drumul mare . Luat janta jos , fără a da anvelopa jos de pe jantă , doar centrare , 84 RON .
Andra iliescu
Andra iliescu2 ani în urmă
Va mulțumim pt ajutorul acordat! Nu m-am gândit ca cineva sa fie dispus sa ne ajute intr-o sâmbăta seara la ora 22. Sunteți un exemplu demn de urmat.
Sulli 27
Sulli 273 ani în urmă
Foarte scump ! A fost tatal meu cu o problema la clima. I.a luat 400 sau 500 lei pt completare freon care a tinut 3 zile. Nu a oferit nici o garantie. Macar sa fi verificat instalatia inainte sau ceva. Dupa ce a mers inapoi a zis ca trebuie schimbat radiatorul.
Cand a auzit de pret si manopera era sa lesine, undeva la 1200 lei. A fost in alta parte si a rezolvat toata treaba cu 500 lei. Deci ce.i 400 sau 500 de lei da.ti prima data au fost dati de mantuiala. Daca verifica instalatia sa vada daca tine presiune putea fi evitata chestia asta. Dar nu sunt curiosi. Sa i.a banii si gata !
Nelu Iovescu
Nelu Iovescu3 ani în urmă
Am solicitat curățarea roților de iarnă (cauciuc + janta) mi s a facut aceasta operatie, le am luat inca ude , ma asteptam ca dupa uscare macar jentile sa fie "bec". Nu au fost asa cum ma asteptam, a trebuit ca pentru acesta operațiune sa fie asa cum ma asteptam sa mai lucrez eu!!! Aveam așteptări!!!
Claudiu Ardelean
Claudiu Ardelean2 ani în urmă
Sunt client fidel de 3 ani, am jantele depozitate la ei, azi am sunat sa fac programare sa fie pregatite rotile pe cand ajung si totul a durat 20 de minute, se folosesc echipamente profesionale si se strang prezoanele cu cheia dinamometrica sa nu ajungi sa rupi cheile daca faci pană pe marginea drumului. Recomand!
Vesa Cristian
Vesa Cristian2 ani în urmă
Felicitari pentru serviciile profesionale si rapide pe care le ofera dl Neamtu. Ce mi pare ciudat sunt insa comentariile privitoare la pret a unora. Cum poti acorda 1 steluta pt pretul practicat? Daca serviciile sunt de proasta calitate, da, ofera ce nota crezi ca e corect. Dar pt un serviciu de calitate la pret "mare" nu cred ca e corect sa acorde cineva note mici.
Locații recomandate