/Arad/Service auto

Professional Service

Strada Dumitru Bagdasar 25/b, Arad, România

Professional Service
Service auto
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48R8+M5 Arad, România
+40 721 215 374
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Marian
Florin Marian2 ani în urmă
Profesionalism maxim! Am avut probleme cu masina, fiind in tranzit prin Arad si in urma vizitei facute la service masina s-a comportat exemplar inca 2500 km pana la destinatie. Cei doi baieti si-au dat tot interesul sa gaseasca defectiunea unui furtun la pompa turbo. Multumim. Recomandam cu drag.
Ioana Heredea
Ioana Heredea2 ani în urmă
Este un service auto profesionist, cu traditie, unde orice problema isi gaseste rezolvare iar serviciile sunt de cea mai buna calitate. Profesionalismul si seriozitatea fac echipa buna la Professional Service !
Kailyn cailean
Kailyn cailean2 ani în urmă
Super treaba făcută va recomand cu încredere. The Best 👍👍👍👍👍Am avut problemă la injectoare!!! Trebuia sa ajung în Danemarca și pe autostrada ma lăsat. Am sunat la vreo 10 service-uri in ziua aia și nimeni nu ma luat fără programare ....pana am dat de Profesional service Baiatu de acolo mi a spus direct hai ca te rezolv am fost super bucuros și îi mulțumesc din suflet ca a făcut o treaba excelenta 👍👍👍👍Și mi am continuat a doua zi drumul spre destinație fără nici o problema
Coca Gavrisiu
Coca Gavrisiu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag si încredere. O întâmplare nefericita legata de masina cu care călătoream, ne-a dus către acest service. Oamenii si-au făcut datoria cu mare profesionalism, deși noi eram din alta localitate și intr-o criza de timp.
Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada, pentru atelierul impecabil de curat și întreținut, pentru faptul ca sunteți oameni minunati!
Andrei0292
Andrei02922 ani în urmă
Cel mai bun service auto din Arad, Am fost la reprezentanta cu o masina si cei de acolo nu au fost in stare sa imi repare masina. Insa Marcel a gasit-o din prima, Orice masina i-am dus acesta mi-a facut rost de piese , indiferent din ce colt al lumii a fost. In timp ce alte magazine de piese auto, atat fizice cat si online nu puteau sa imi livreze acele piese. Tot timpul m-a intrebat ce piese vreau in momentul in care are de ales intre mai multi producatori si ma sfatuia care ar fii cea mai buna in raport calitate-pret. Ce imi place ca foloseste piese, si uleiuri sau alte lichide de calitate superioara. Iar tester-ul folosit in diagnoza nu este un tester cumparat de pe AliExprex china ci un tester profesional.
Gheorghe-Robert Cruceru
Gheorghe-Robert Cruceru2 ani în urmă
Am facut pana la roata fata-dreapta la iesirea pe autostrada spre Timisoara, dupa ce am sunat la Professional Service in cel mai scurt timp un slep a fost trimis pentru a ma duce la vulcanizare. Am ramas placut surprins de implicarea si profesionalismul oferit - avand in vedere ca am mai sunat la alte 2 servicii si nu m-au putut ajuta. Recomand cu incredere!
Lica Bota
Lica Bota2 ani în urmă
Unul dintre cele mai profesionale service-uri din Arad,oameni faini care stiu ce fac si o fac in cel mai profesionist mod: Seriozitate
Promtitudine
Garantia lucrului bine facut
Orice problema am intampinat si nu au fost putine au fost rezolvate cu succes.
Recomand tuturor celor care isi doresc sa circule in siguranta pe drumuri!
Cinste lor !!
Adrián de Moxica
Adrián de Moxica2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism, raport excelent calitate/preț.
Locații recomandate