/Bucuresti/Scoala

Avenor College

Drumul Pădurea Pustnicu 125A, București 014042, România

Avenor College
Scoala
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3JX+GJ București, România
+40 751 599 527
avenor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Evin Petekkaya
Evin Petekkaya4 ani în urmă
Buna Aveti un campus bun si mare
Ioan catalin
Ioan catalin4 ani în urmă
Arisa Slavu
Arisa Slavu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Este Theodor nostru beautiful School in the world😍

(Original)
It is Theodor nostru beautiful School in the world😍
Ioana Nechita
Ioana Nechita5 ani în urmă
(Tradus de Google) Este o experiență minunată de învățat acolo, îmi place !! 😆

(Original)
Its a great experience to learn there i love it!! 😆
Doru Evn
Doru Evn2 ani în urmă
Administratorii acestui colegiu ar trebui sa ia masuri cu privire la felul in care parcheaza parintii celor "scoliti" aici! Zilnic facem slalom printre masinile lor.
Sica Maria
Sica Maria2 ani în urmă
(Tradus de Google) Management foarte neprofesionist, personal neexperimentat deloc o școală bine întemeiată. Au unele facilități, dar educația este foarte slabă și slabă. În comparație cu celălalt copil al meu care se află acum într-o altă școală privată, această experiență este foarte neplăcută; la fel și pentru un prieten de-al meu care își mută acum copilul. Dacă doriți doar un loc confortabil, non-educativ pentru copilul dvs., mergeți la el ... dacă nu, găsiți altceva, mai stabil, mai bazat în educație și nu praf care se pretinde aur ca și aici: (((

(Original)
Very unprofessional management, unexperienced staff not at all a well grounded school. They have some facilities but the educational background is very weak and poor. Compared with my other kid who is now in another private school this experience is very unpleasant; the same for a friend of mine who is now moving out his child. If you want just a cozy, non educational place for your child go for it...if not, find something else, more stable, more grounded in education and not dust who claims himself gold as here:(((
Games AreLife
Games AreLife2 ani în urmă
(Tradus de Google) Campus frumos, chiar vizavi de pădure.
Am făcut un tur școlar și am fost foarte impresionat de noua lor arenă sportivă și de faptul că au o terasă pe acoperiș foarte frumoasă pe care o folosesc ca spațiu de învățare.

(Original)
Nice looking campus, just across the street from the forest.
I went on a school tour and was really impressed with their new sports arena and with the fact that they have a very nice rooftop terrace which they use as a learning space.
Tupicu 24
Tupicu 242 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu au experiență în educație deloc, este doar un „vreau să fie” în comparație cu Școala Americană, dar niciodată nu vor fi acolo nici măcar de departe. Mult mai bine mergeți la o școală deținută de stat decât la așa-numita școală cu personal neexperimentat și cu un management și mai neexperimentat.

(Original)
They don’t have experience in education at all it is just a “wanna be” everything comparing with the American School but never will be there not even far. Much better go at a state owned school than at this so called school with unexperienced staff and with even more inexperienced management.
Locații recomandate