/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Petre Ghelmez nr. 58

Strada Pescărușului 124, București 022167, România

Școala Gimnazială Petre Ghelmez nr. 58
Scoala
3.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+74 București, România
+40 21 324 5135
scoalapetreghelmez.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina P.
Madalina P.2 ani în urmă
ce numar de telefon, valid, are aceasta scoala??? incerc sa sun si nici unul din cele afisate pe google nu este bun.
Wow w
Wow w4 ani în urmă
Am facut aici clasele 1-3 din anul '92-'95 am avut-o invatatoare pe Raducanu Maria care se comporta groaznic, ne batea,ne lua de par si ne dadea cu capul de banca ,asta in cazul in care nu stiam sa raspundem corect...pacat....dar ma gandesc ca acum e mult mai ok comportamentul
Prof. Muzica Traian Constantin
Prof. Muzica Traian Constantin6 ani în urmă
O scoala de cartier buna! Doamnele Director deosebite: Dinu Mariana si Tanasescu Elena, care conduc scoala cu o mana de fier si profesori daruiti meseriei! Activitatile extrascolare sunt incurajate, ca elevii sa combine invatarea continua cu placere si cu maxima distractie!
Andrei Dumitru
Andrei Dumitru6 ani în urmă
Are o sala de sport ok, dar profesorii 1-4 sunt îngrozitori, chiar dacă are niște profesori cu vechime în învățământ sunt groaznici, neștiind sa se comporte cu copii. Sa nu mai vorbim de cadouri, neputand sa lipsească cadourile scumpe. Profesoara Martin Maria care acum are câțiva zeci de lei în plus la pensie pentru ca ea a considerat ca nu a lucrat într-un mediu cu copii normali și ca merita o pensie mai mare trimițându-și elevii la psiholog. Acum merge la piață cu genți și bijuterii de sute de euro din cauza condițiilor grele în care a lucrat.
Eugenia Raileanu
Eugenia Raileanu6 ani în urmă
Am luat parte la un curs de engleza la grupa pregătitoare predată de cei de la Cambrige Skool.
Mihai Priboianu
Mihai Priboianu9 ani în urmă
O şcoală pentru viitorul tău!
Oana si Daniel Danescu
Oana si Daniel Danescu2 ani în urmă
Sunt o fosta eleva a acestei scoli, pe care niciodata nu o voi uita. Imi pare rau dar nu imi mai aduc aminte numele invatatoarei mele, dar era ca o mama pentru noi elevii. Aici am invatat clasele 1-6trimestrul I ca din trimestrul II clasa a 6 a ne-am mutat din cartier. A fost pentru mine un dezastru aceasta mutare. Clasa mea era la parter, dar cand veneam din vacante mirosea foarte curat in clasa, clasa ingrijita cu catedra si piedestal, perdele la geamuri, ghivece cu flori la geam, bancile acoperite cu husa albastra. Va ramane in sufletul meu aceasta scoala frumoasa. Felicitari din partea mea. Nu stiu cum mai este acum dar peatunci cand eram eleva, asa era cum am descris.
Robert Manea
Robert Manea2 ani în urmă
copii mei merg la aceeasta scoala si e uimitor
Locații recomandate