/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Constantin Brâncuși

Strada Roșia Montană 41, București 060953, România

Școala Gimnazială Constantin Brâncuși
Scoala
4.3
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PC+XV București, România
+40 21 434 1175
scoala174.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: Închis
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Niculae
Mihaela Niculae4 ani în urmă
Ambii mei copii au învățat la această școală. Am numai cuvinte de laudă la adresa cadrelor didactice si comportamentul acostora.
Mihaela Lincu
Mihaela Lincu4 ani în urmă
Aici au învățat cei trei copiii ai mei, un corp didactic bine pregătit, școala este renovata, cu laboratoare bine dotate.
Ordo Draconum Fraternitas
Ordo Draconum Fraternitas5 ani în urmă
Caz real: o prietena mi s-a plans ca a dorit sa-si inscrie copilul la aceasta scoala, s-a dus din printre ultimele zile. I s-a raspuns de catre doamnele ce se aflau in biroul de la secretariat: ca fie ca nu mai sunt locuri, ultimul loc liber s-a dat joi, fie ca copilul este prea mic, mai lasati-l un an, ca cei ce fac evaluare psihosomatica nu o fac corect. Asadar a fost plimbata intre scoala nr 174 si nr 310 (scoala vecina, mai mica si nu la fel de bine cotata in topuri) pentru a inscrie copilul. Desi prietena avea domiciliul in circumscriptia scolii nr 174, au zis sa se duca la nr 310 ca au locuri. Dupa ping-pongul intre cele 2 scoli, dupa ce cei de la 310 au zis clar ca trebuie inscrisa acolo, dupa ce cele doua directoare au vorbit, a castigat cel bogat. A inscris copilul la scoala nr 310 insa bineinteles ca a ramas cu un gust amar despre invatamantul de stat. A sunat si la inspectorat insa daca s-a "grabit" cu inscrierea nu se mai poate face nimic. Oare daca prietena mea venea ca posibil alti parinti (care sunt multumiti de scoala nr 174) cu o mica atentie ar fi avut acelasi rezultat. Ciudat este ca la intrarea in scoala nr 174 era o lista mare cu scolari transferati si la cea vecina nr 310 nu era nici o lista.
Concluzie:
1.) Daca sunteti saraci si locuiti in zona unei scoli bune, nu luati in considerare anuntul de pe site-uri ca inscrierea scoalara se face pana la data de DD.MM.YYYY.
2.) Chiar daca pe site-urile de profil sau al scolii in cauza nu scrie nici un numar maxim, desi cei de la inspectorat si de la alte scoli mai serioase din acest punct de vedere (nr 310, nr 197) au confirmat acest lucru. Viitori parinti suna-ti totusi inainte pentru a va confirma acest lucru. Un telefon poate salva mult timp si nervi.
Genny sea
Genny sea5 ani în urmă
Am fost intr- o inspectie de grad didactic la limba engleza la aceasta scoala. Am remarcat curatenia si organizarea din interiorul scolii, atitudinea profesionala a conducerii, maestria didactica profesoarei care a susținut inspectia si dorinta de implicare a elevilor. Cuvinte de lauda la adresa scolii am auzit si din gura multor elevi care invata aici.
Based Boy2017
Based Boy20176 ani în urmă
Scoala nr. 174 Constantin Brancusi este una din cele mai bune scoli din sectorul 6, din partea mea primeste 5 stele.
Flary
Flary8 ani în urmă
Cea mai tare scoala ! Toți profesorii sunt minunați și predau foarte bine !! O școală cu adevărat buna! ! :)
Gabriela Banciu
Gabriela Banciu9 ani în urmă
E buna scoala
Fiica mea este înscrisă la această școală și are rezultate foarte bune
Ludy Toth
Ludy Toth11 ani în urmă
Profesori ca peste tot adica si rai si buni dar de la cei buni am ramas cu ceva mai ales diriginta noastra, doamna Lixandru care a organizat petreceri pt noi la ea acasa. Ludy
Locații recomandate