/Bucuresti/Scoala

Colegiul Național "Ion Luca Caragiale"

Calea Dorobanți 163, București 010564, România

Colegiul Național "Ion Luca Caragiale"
Scoala
4.3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35W+92 București, România
+40 21 230 1021
cnilcb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucretiu
Lucretiu2 ani în urmă
Oare mai este de actualitate vechea butadă a adolescenței, Liceu, cimitir al tinereței mele?!?!?!
Emil Vaduva
Emil Vaduva4 ani în urmă
Este unul din liceele cu foarte mulți elevi, o adevărată industrie. De apreciat firma de paza care are grijă ca elevii să nu părăsească încîntă decât după terminarea orelor, zona Dorobanți fiind foarte atractivă pentru adolescenti.
Zoe Stanciu
Zoe Stanciu4 ani în urmă
Poate ca sunt subiectiva ,dar este liceul visurilor mele.Pur si simplu il ador.
R Raducan
R Raducan5 ani în urmă
Experienta mixta după 2 ani de școală ai băiatului meu mai mare. Se face carte, dar se face și prostituție intelectuala pentru copiii ai căror părinți sunt generoși.
Raul Workout
Raul Workout5 ani în urmă
Un gunoi de liceu, plin de copii de bani gata si conducere de toata rusinea, va doresc tot raul din lume, mai ales directoarei! :x
Mihnea Cireașa
Mihnea Cireașa6 ani în urmă
Profesori care se cred mult prea importanti,portarul adi care de asemenea se ia de boboci ca sa para mai smecher in fata pupincuristelor alora de a 10-a - a 11-a care i.ar face si o felatie doar ca sa le lase sa plece de la ore sau sa fumeze in curte.Din partea mea,nu.l puneti pe lista daca cautati un liceu cu colectiv si/sau cadru didactic prietenos.
Mihai Tana
Mihai Tana6 ani în urmă
Bun liceu, multe clase, ma duc zilnic in acest colegiul!
Mirel Podoleanu
Mirel Podoleanu2 ani în urmă
Am participat astăzi la festivitatea de deschidere a noului an școlar pentru clasa a Va. Am remarcat grija pentru cei mai mici dintre voi, respect față de tradiție, eleganță, decență, emoție, empatie, gânduri bune si frumoase spuse din suflet, dăruire, adevăr si simbolistica, intr-un cuvânt, valoare. Vă mărturisesc că am citit oarecum descumpănit recenziile mai puțin favorabile și abia acum ințeleg: drumul celor care le-au scris era altul. Voi, elevii Colegiului Caragiale, puteți să vă simțiți mândri și onorați ca invățați intr-un astfel de liceu. VOI sunteți Caragiale, un colegiu de cinci stele! Mult succes!
Locații recomandate