/Bucuresti/Scoala

Eurodeal

Bulevardul Chișinău 1, București 022141, România

Eurodeal
Scoala
4.9
287 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V5+V5 București, România
+40 721 646 765
cursuridecalificare.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Eurodeal
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ina hanganu
Ina hanganu267 zile în urmă
Excelent! Teorie susținută de exemple practice - rețeta perfectă pentru însușirea cunoștințelor. Adăugați profesori îndrăgostiți de meseria lor și obțineți produsul perfect: Eurodeal.
Îi recomand din toată inima dar, atenție poate crea dependență!
Vă mulțumesc pentru răbdare și implicare!
Andrada Trandafir
Andrada Trandafir298 zile în urmă
Dacă ar fi fost posibil, aș fi vrut să ofer mai mult de 5 stele pentru că meritați. Cursurile au avut loc într-un mediu sigur, acordându-se atenție regulilor generale pentru prevenirea infectării și răspândirii virusului SARS-CoV-2. Cursurile s-au desfășurat o manieră interactivă și practică, fiind incluse multe exemple, exerciții, aplicații și explorarea Revisal. Materialele informaționale sunt foarte bine structurate, cu un conținut bogat și au fost trimise de fiecare dată la timp, cu seriozitate. Întreg personalul Centrului Eurodeal este foarte implicat, profesionist, primitor și gata oricând să ofere cursanților ajutor și tot ce este nevoie.
Mulțumesc pentru experiența valoroasă de care am avut parte cu ocazia acestui curs.
Recomand Eurodeal!
Dana Visan
Dana Visan298 zile în urmă
Mulțumesc Eurodeal pentru calitatea întregului curs de inspector resurse umane, susținut de către dl Panait Cristian, un domn de nota 10+!! Mulțumesc si pentru partea de Revisal sustinuta de catre dl Putaru Cătălin, un mod de predare foarte organizat, concret si orientat către nevoile cursantului.
Iordan Cornelia
Iordan Cornelia298 zile în urmă
Am finalizat cursul de IRU - în cadrul academiei, alături de trainerul Cristian Mihai Panait. Chiar dacă informațiile au fost complexe, felul în care au fost prezentate și explicate, face ca investiția în acest curs să fie nu doar folositoare ci și o adevărată plăcere.
Recomand cu drag cursul. 🌼
Roseanu Petrisor
Roseanu Petrisor2 ani în urmă
Felicitări Eurodeal!
Am absolvit cursul de Inspector Resurse Umane și pe cel de Prelucrare, Validare si Introdocere Date!
A fost o experiență inedită oferită de un staff profesionist pentru care am doar cuvinte de laudă.
E e
E e2 ani în urmă
La Cursul de Inspector Resurse Umane am primit foarte multe informatii practice si utile ,atat in format electronic cat si explicate de catre dl Panait.Multumesc pentru profesionalismul echipei de la Eurodeal!
Cristi Zamfir
Cristi Zamfir2 ani în urmă
Aveti 5 stele din partea mea pt cursul de Inspector Resurse Umane,un curs complet cu multe informatii,explicatii,teste interactive, studii de caz explicate pe intelesul tuturor.
Multumesc
Livia Vlad
Livia Vlad2 ani în urmă
O experiență unică, plăcută , interesantă și inovativă, recomand cu entuziasm, o echipă de cinci stele , in frunte cu D-nul Panait, vă mulțumesc!
Locații recomandate