/Bucuresti/Scoala

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 169

Strada Pașcani 2, București 062084, România

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 169
Scoala
3.5
40 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2CF+GR București, România
+40 21 413 2431
scoala169.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonia3 zile în urmă
O școală de nota 10!
Am recomandat-o și o recomand în continuare tuturor și vreau să subliniez că dna. Emilia Micloi este cea mai bună învățătoare pe care o știu!!
5 stele bine meritate!
Drasleuca
Drasleuca2 ani în urmă
Este doar putin din ce pot relata ,miros de mucegai insuportabil pentru un adult,praf pe bănci ,igrasie,pereți distruși ,totul ca in evul mediu.
Asa primește scoala copii de clasa 1 ,prima zi de scoala ., inadmisibil ,daca puteti duce copilul la o alta scoala…,Faceți-o!
Mirel Barbulescu
Mirel Barbulescu4 ani în urmă
Școala este îngrijită, curată și cu sală de sport grozavă ; curte mare cu terenuri de sport, în aer liber.
Plasată corespunzător în zona de locuințe, oferă un plus de siguranță pentru copii, ferindu-i de traversări periculoase.
Liliana Burcea
Liliana Burcea5 ani în urmă
Am învățat aici
.,fiul meu la fel.Invatatorii și profesorii sunt foarte buni.
Nicoleta Vigu
Nicoleta Vigu6 ani în urmă
Această şcoală nu are ce trebuie unor elevi.Băile arată deplorabil,clasele sunt vechi,de asemenea şi laboratoarele şi profesorilor nu le prea pasă de elevi iar elevii din această şcoală nu pot fi educați sau disciplinați doarece unui copil-problemă din această şcoală i se dă 10 la purtare pentru încurajare.
Parintede copil mosul
Parintede copil mosul10 ani în urmă
Astazi imi asteptam copilul sa iasa de la scoala (07.01.2014, in jurul orelor 11:45 / 12:00) langa un corp al cladirii scolii, mai exact chiar langa cosul de baschet aflat la cativa metrii de cladire. Ce mi s-a intamplat ? Elevii "inteligenti" ai unei clase de la etajul 1 elevi de 13-14 ani tinand cont ca este totusi scoala generala, au inceput sa arunce cu bucati de creta catre mine, nu m-a deranjat creta, nici ca aruncau, stiti ce m-a deranjat ? faptul ca lor li se parea amuzanta aceasta isprava de copii needucati si fara cei sapte ani de acasa, m-a deranjat lipsa unei educatii adecvate din partea celor in drept sa o faca, ce viitor au daca nu au un dram de bun simt.Pentru ei era ceva amuzant, dar ma intreb pentru parintii lor daca li se intamola asa ceva ei ce parere ar avea ? Ce fac parintii ? scoala ce face ? NIMIC si este foarte rau !!! Ne trezim ca vor creste, vor trece prin scoala ca prin branza, probabil ca vor lua si o diploma de absolvire si...CU GREU vor reusi sa o citeasca ( unii, nu generalizam) pentru ca in scoli NU SE MAI FACE SCOALA !!! sau CARTE,STIINTA SAU CUM MAI SPUNEM NOI"CULTURA", doar golanii de doi lei care par neglijabile la inceput dar vor avea repercusiuni mai tarziu...treziti-va parinti mai ales cei care au fete dar si cei care au baieti,este foarte greu sa controlezi starea unui copil la 12-14 ani dar mai tarziu...,va fi foarte tarziu !!!
MiTza
MiTza10 ani în urmă
Nu stiu cum este scoala acum dar cand am invatat eu in ani 99 era una foarte buna , iar profesorii erau de nota 10 , probabil ca multi dintre ei au plecat iar unii... nu mai sunt printre noi...
Iolanda Prisacariu
Iolanda Prisacariu2 ani în urmă
Sa transformat într-o mizerie de școala, am avut parte de o dirigintă de toata mizeria umană posibilă, un caracter mizer, ce nu a făcut decât să umilească o întreagă clasă, nu ia păsat de copii și nu a comunicat cu părinții, ce a părăsit grupul de părinti, în plin examen de sfârșit de clasa a VIII a. RUȘINE D-NA BOLBORICI, RUȘINE!
Nu uitați că sunteți mamă, dacă nu sunteți capabila sa le fiți o a doua mamă nu mai luați catedra de diriginte!
Ioan Jr. Cristian Dragomir
Ioan Jr. Cristian Dragomir2 ani în urmă
Am terminat clasa a 8 a în aceasta școala, anul acesta, este o școală care merita 5 stele, profesorii sunt excelenti, clasele curate și îngrijite la fel și baile. Recomand cu drag aceasta școala!
Locații recomandate