/Bucuresti/Scoala

Complexul Educațional Laude-Reut

Piaţa Leul Ierusalimului, Strada Iuliu Barasch nr.15, Strada Cluceru Udricani nr.12, București 030791, România

Complexul Educațional Laude-Reut
Scoala
4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H5+RV București, România
+40 31 805 5772
laude-reut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana costin
Mariana costin4 ani în urmă
exceptional la inceput liceul, dar dupa un timp lasa de dorit! prea putine ore de educatie fizica si traditii iudaice, prea putine vizite de la figuri din spatiul evreiesc - excelenta sa david saranga, rabinul de la sinagoga mare etc.
in plus, mancarea servita elevilor de scoala si liceu este sub orice critica!!
Nedelea Cerasela
Nedelea Cerasela4 ani în urmă
Complexul Educațional Laude-Reut este un model de educație adevărată care îi pregătește pe elevi pentru universitate și viață. Sunt surprins cum absolvenții revin acasă cu mare bucurie, indiferent unde au ajuns în lume, pentru studii sau activitatea lor profesională. Această instituție este un mare motiv de mândrie în educația românească.
Doamna Mariana Costin, cred că aveți o problemă personală. Nepotul meu este la acest liceu și îmi povestește cu mare recunoștință și mândrie despre ceea ce înseamnă să fii parte din comunitatea Laude-Reut. Probabil doriți să fiți răutăcioasă, dar educația iudaică se face pentru deschiderea unui cadru de toleranță și de multiculturalite absolut necesar unui individ care trăiește în secolul nostru, iar Ambasadorul David Saranga, în calitate de Președinte al Laude-Reut Board of Trustees, oferă cu generozitate din experiența sa în poziție de profesor la acest liceu.
Mâncarea este foarte bună, însă nu tuturor copiilor le place totul. Haideți să fim oameni corecți și să nu aruncăm cu noroi într-o construcție frumoasă, din răutate.
Când voi avea copii, cu certitudine voi alege Complexul Educațional Laude-Reut!
Ana Petre
Ana Petre4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am fost student aici și m-am simțit întotdeauna foarte binevenită de fiecare dată când am revenit după absolvire. Personalul didactic este excepțional și se simte mai mult ca mentori decât profesori. Există o echipă cu adevărat minunată și dedicată în spatele tuturor acestor lucruri.

(Original)
I have been a student here and always felt very welcomed whenever I returned after graduating. The teaching staff is exceptional and felt more like mentors than teachers. There's a truly awesome and dedicated team behind all this.
Garcea ionel
Garcea ionel4 ani în urmă
(Tradus de Google) nasolul !!

(Original)
nasolul!!
Cezar caraiman
Cezar caraiman6 ani în urmă
Un liceu f bun.
Alin Teodosiu
Alin Teodosiu6 ani în urmă
(Tradus de Google) Unul dintre cele mai bune institute de învățământ din țară!

(Original)
One of the best educational institutes in the country!
Simona Engelberg
Simona Engelberg7 ani în urmă
(Tradus de Google) O mare școală, foarte interesată de realizarea, integrarea și bucuria învățării copiilor! Felicitări, faceți o treabă foarte bună!

(Original)
Great school, really interested for the children achievement,integration and joy of learning!Congratulation, you are doing a very good job!
Magda Popescu
Magda Popescu2 ani în urmă
Buna ziua! Nu pot comenta calitatea educatiei formale oferite, dar pot comenta calitatea umana a reprezentantilor complexului care interactioneaza cu comunitatea - lipsa de dialog si respect, preocupare exclusiva pentru organizarea propriei activitati, in dauna directa a celorlalti. Daca acestea sunt valorile transmise copiilor educati la acest Complex Educational, este pacat de numele pe care il poarta.
Locații recomandate