/Bucuresti/Scoala

Romanian Gifted School

Strada Teodosie Rudeanu 15A, București 011258, România

Romanian Gifted School
Scoala
4.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33F+F3 București, România
+40 730 512 861
giftedschool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Petre
Raluca Petre2 ani în urmă
O școală care ia în considerare vârstă fizica, emotionala și cognitiva a copilului. Cu un program divers și cu profesori dedicați.
Denisa Luca
Denisa Luca2 ani în urmă
Este minunat atunci când unui copil începe in cele din urmă sa-i placa la școală! 👍🙏
Andreea Balasa
Andreea Balasa2 ani în urmă
Este o şcoală care manifestă un interes mare faţă de echilibrul emoţional al copiilor, grupele sunt mici, de maxim 12 copii, fiind posibilă o abordare individuală a fiecăruia. Informaţiile cognitive sunt aduse într-o manieră cât mai atrăgătoare, astfel încât copilul să participe cu plăcere la ore. Se lucrează mult şi la dezvoltarea armonioasă a relaţiilor dintre colegi, se fac ore de dezvoltare personală de grup. Este o şcoală în care bulling-ul nu este permis.
Katalin Buse
Katalin Buse2 ani în urmă
Școala nu își desfășoară activitatea legal. Toți copiii au pierdut anul școlar 2020-2021. Nici măcar grădinița nu dispune de avizele necesare de funcționare.
Elena Berlo & Genu
Elena Berlo & Genu2 ani în urmă
Cautam de mult o astfel de scoala, in care se pune accent pe abilitatile personale si materiile se predau transdisciplinar cu adevărat. Adolescentul nostru este foarte fericit aici. Recomand din tot sufletul!
Irina Dana Goldstein
Irina Dana Goldstein2 ani în urmă
Scoala la care mi-as fi dorit sa fi fost eleva! O echipa minunata si dedicata, metode educationale adaptate si personalizate, atentie acordata nevoilor emotionale. MINUNAT!
_-_- T
_-_- T2 ani în urmă
Scoala privata internationala, deschisa in 2020 pentru copiii cu abilitati inalte, 6-19 ani, traineri multi pentru fiecare copil in parte, atmosfera faina. Copiii se pot inscrie in urma testarii WISC IV realizata de psihologii scolii. Recomand.
Alina Popa
Alina Popa2 ani în urmă
Scoala prietenoasa. Scoala la care copiii nu se plictisesc la cursuri. Rezultatul: un loc in care copii invata de placere si leaga prietenii frumoase.
Locații recomandate