/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Regele Mihai I

Strada Dezrobirii 41, București 060981, România

Școala Gimnazială Regele Mihai I
Scoala
3.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QF+F9 București, România
+40 31 101 1373
scoalaregelemihai1.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai ionel
Mihai ionel2 ani în urmă
Scoala este foarte proasta.Profesorii sunt stresati iar invatatoarele de peste 50 de ani vin la munca fara nici un pic de chef.
Fun Mansion
Fun Mansion2 ani în urmă
Sincer aceasta scoala este foarte slaba, din cauza profesorilor foarte prost pregatiti, numai frustrati, vin la ore fara niciun chef si predau foarte prost sau in sila. Mentionez ca are si profesori buni, chiar de treaba, care
iti pot asigura un viitor bun in materia pe care ti-o predau. Sincer, NU RECOMAND aceasta scoala deloc, mai ales pentru clasele 1-4, deoarece va fi un cosmar pentru copilul dumenavoastra, pentru ca sunt destul de multi invatatori de peste 50-60 de ani care inca au o gandire comunista dar si extrem de proasta cum ar fi: Bujor Nicoleta sau Petrescu Ofelia. Vad numai comentarii pozitive pentru aceasta scoala, insa eu va asigur ca am fost elev 7 ani in aceasta scoala si nu am fost un elev mediocru.
In concluzie, nu incercati sa va mutati sau inscrieti in aceasta scoala. Daca copilul dumneavoastra este in clasele 5-8 ar mai merge, dar nici asa foarte mult.
Radu Petre
Radu Petre2 ani în urmă
Foarte multe programe extrascolare
Ursul din Vest
Ursul din Vest2 ani în urmă
scoala din zimbabwe
Genny sea
Genny sea5 ani în urmă
Scoala mica, de cartier. Multi elevi cu nivel scazut de cunoștințe, in ciuda eforturilor dascalilor de a obtine performanta. Dotari rudimentare, in special in predarea limbilor straine
Jderul
Jderul5 ani în urmă
It shouldve been University King Michael I, not just a poor school. Trebuia sa fie Universitatea Regele Mihai I, daca intelegeti ce spun.
Vladimir Ghinculov
Vladimir Ghinculov2 ani în urmă
Școală de stat. Îndoctrinare și îndobitocire copii pe banii noștri.
Mihaitagumbusluc smek
Mihaitagumbusluc smek2 ani în urmă
Profesori stresati !
EX: ELENA MARASESCU;
Vai pl lor.
Salutii
Locații recomandate