/Bucuresti/Scoala

Scoala Gimnaziala SEB

Strada Mărțișor nr. 22, București 041242, România

Scoala Gimnaziala SEB
Scoala
4.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W9+R8 București, România
+40 31 424 9675
scoala-elementara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Rachieru
Alina Rachieru6 ani în urmă
Sunt foarte multumita de aceasta scoala! Fiica mea este in clasa a 2 a (deci avem deja 2 ani de experienta) si vine cu drag la scoala; Da, a fost si meritul doamnei profesoare Adriana Gatitu, care a stiut cum sa-i tina focusati fara sa-i plictiseasca si sa-i faca sa o indrageasca. Si nu doar invatatoarea de la clasa conteaza, dar si restul personalului; Doamna Dana este cea care are grija de masa copiilor, ii stie pe fiecare in parte, le stie preferintele, ii imbratiseaza mereu, ii dragaleste, e ca o mama cu toti! Intreg mediul din aceasta scoala este unul cald, familial, in care se pune accent pe copil, in primul rand; De asemenea, Doamna Directoare este foarte implicata in activitatea de zi cu zi, atenta la cerintele parintilor si pro-activa in multe aspecte; Mentine o politica de open door, astfel ca, oricand am avut nevoie de sfaturi/clarificari, ne-a stat la dispozitie; Iar comparativ cu alte institutii private, costul lunar este foarte bun, raport calitate-pret! Recomand cu caldura aceasta scoala!
Roxana Pietroiu
Roxana Pietroiu6 ani în urmă
Apreciez foarte mult aceasta scoala si consider ca a fost o alegere foarte buna pentru fiica mea. D-na directoare este foarte atenta la sugestiile parintelor. Anul trecut mi-am exprimat nemultumirea legata de faptul ca d-na care avea grija de copii la after nu propunea activitatii adecvate si angajante pentru copii, doar ii supraveghea. D-na director a luat in considerare ingrijorarea mea, a adunat si opiniile celorlalti parinti, iar in final a fost adusa o alta doamna care se joaca cu copiii, le propune tot felul de activitati interesante. Fiica mea serveste masa in cadrul scolii si nu am avut nici o data probleme legate de mancarea care le este servita. D-na Dana, care se ocupa de copii cand mananca, ii cunoaste pe fiecare, ii rasfata si are grija ca fiecare copil sa manance. D-na Raluca Duican, care este invatatoare la clasa 1, este foarte apropiata de copii , ii cunoaste foarte bine pe fiecare, acorda timp fiecaruia si a creat un mediu plin de incredere si bucurie pentru copii. Exista o preocupare activa din partea scolii pentru activitati noi si atractive, dotari de buna calitate.
Andreea Ioana Bunescu
Andreea Ioana Bunescu6 ani în urmă
Am aflat tarziu despre existenta scolii SEB, dupa ce Ilinca, fetita mea, terminase primul semestru din clasa aIIa la o scoala de stat. Mi-as fi dorit sa fi stiut mai din timp.
Am fost eu prima in vizita la SEB si mi-a placut ceea ce am auzit si am vazut acolo. Am intalnit-o si pe viitoarea Miss, invatatoarea clasei aIIa, o persoana zambitoare, blanda si extrem de deschisa. Am primit acceptul sa o duc pe Ilinca intr-o zi, sa asiste la cursuri. Ce sa zic? Aveam emotii mari, temandu-ma ca nu va fi acceptata sau ca nu se va putea desprinde de fostul colectiv.
Reactia copilului a fost urmatoarea: "Mami, vreau sa ma muti la scoala asta!", imi aduc aminte perfect.
Ilinca s-a adaptat numaidecat, colegii si personalul scolii fiind de exceptie.
Nota 10 invatatoarei, la fel si celor ce ce ocupa de organizare. Am doar cuvinte de lauda!
Matache Gabriela
Matache Gabriela6 ani în urmă
Baiatul Meu , Tudor, este in clasa a IIa si sunt foarte mulțumită de scoala și de tot ce înseamnă procesul educativ. Am început acest drum alături de d-na Invatatoare Gatitu Adriana, o persoana calda ce a știut sa-și apropie copii și sa-i atragă de partea dansei. Tudor a învață cu plăcere iar acum știe ce este responsabilitatea si seriozitatea fata de teme. Acest început de drum a fost continuat in acest an de către d-na Nitu Petronela.
Despre d-na Dana nu am decât cuvinte de lauda. Tudor este un copil foarte mofturos nu mănâncă decât ceea ce știe și nu vrea sa încerce nimic nou. Pentru a nu rămâne nemâncat d-na Dana ii îndeplinește toate dorințele chiar sa-i strecoare ciorba.
Este o alegere buna pentru viitorul copilului meu.
Anca Dinu
Anca Dinu6 ani în urmă
Am fetita in clasa a treia si ii place grozav. Aleg sa va impartasesc parerea copiluli, care este cea mai relevanta. Am mutat-o de la o scoala publica unde erau 36 in clasa. Am intrebat-o dupa mutare cum este si mi-a raspuns:"Ca-n rai!" Isi iubeste invatatoarea si si-a facut numaidecat prieteni. Este o clasa foarte frumoasa, unde copiii sunt incurajati si sprijiniti sa se dezvolte. Sunt educati, nu dresati.
Conditiile sunt foarte bune: dotarile, mancarea si activitatile extrascolare, iar raportul calitate-pret excelent. Suntem foarte multumiti ca am gasit o scoala ca aceasta. Felicitari echipei manageriale si personalului!
Andrei Voicu
Andrei Voicu6 ani în urmă
In primul rand este despre calitatea oamenilor. Apreciem nivelul foarte bun de pregatire al profesorilor, seriozitatea actului de predare, feedback-ul permanent dat parintilor, concentrarea pe obtinerea de performante in invatarea limbilor straine si nu in ultimul rand faptul ca de 5 ani, zi de zi, copilul nostru vine de la scoala cu zambetul pe buze. Am gasit la SEB o scoala unde copiii obtin performante intr-un mediu relaxant si cu stimulare pozitiva. (Lavinia Voicu - parinte copil clasa a IV-a)
Codrut Stoicescu
Codrut Stoicescu6 ani în urmă
Am baiatul la clasa pregatitoare aici. Merge cu drag la scoala in fiecare zi. Este foarte incantat de toate activitatile si in abia asteapta sa se termine vacantele sa se intoarca la colegii lui.
Raluca trestioreanu
Raluca trestioreanu6 ani în urmă
Suntem clasa a IV-a in Scoala Elementara Bucuresti si ne gandim serios sa ramanem aici si pentru gimnaziu. Acest lucru spune multe despre pregatirea copiilor in aceasta institutie in care scoala inseamna munca dar si experinte placute
Locații recomandate