/Cluj/Scoala de soferi

Bolt

Strada Mureșului 45, Cluj-Napoca 400000, România

Bolt
Scoala de soferi
2.1
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHH+JP Cluj-Napoca, România
+40 743 045 854
bolt.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Marcov
Diana Marcov2 ani în urmă
Groaznic, o trimit pe fiica mea cu o mașină la scoala azi dimineata, o învârte prin tot orașul și nu ii da restul de bani cum trebuie! Sa i fie rusine persoanei respective, a profitat de un copil care era in graba, cu o teza de la ora 8! Sa va fie rusine! Sunteți gunoaie!
Bianca Bianca
Bianca Bianca2 ani în urmă
Este a doua cursa in aceasta saptamana, in care mi se spune ca nu pot sa imi dea bon fiscal, si bineinteles ca doar la sfarsitul cursei se deranjeaza soferii sa spuna acest aspect.
Malina Davidoaie
Malina Davidoaie2 ani în urmă
Este deja a 3-4 experienta care ma aduce in pragul disperarii. Comand bolt, primesc un sofer care este in capatul celalalt de oras, de ce?si Imi zice ca ajunge in 12 minute. 20 de minute mai tarziu masina nu s-a mai miscat, am crezut ca poate este o erroare din aplicatie asa ca am incercat sa contactez soferul, din pacate fara niciun succes, am apelat direct din aplicatie dar si de pe telefon. Nimeni nu a raspuns. Am mai astepta 10 minute insa nu s a intamplat nimic, am incercat sa sun din nou.
Am anulat cursa si am chemat alta masina care termina o cursa in apropiere, a mai durat inca 10-15 minute, in schimb soferul a fost amabil.
In total, am asteptat O ORA la amiaza cand nu este trafic sau ora de varf, ca sa vina un bolt dupa mine.
Am patit exact aceasi experienta, poate si mai enervanta acum o luna, cand am stat 2 ore pana sa ma decid sa chem un taxi. Cand din 3 soferi unul nu a venit si povestea de mai sus s-a repetat cu fiecare dintre ei, doua ore am asteptat🙃
Talos ligia
Talos ligia2 ani în urmă
3 curse anulate ca nu m-am prezentat in ideea in care eu asteptam șoferi ...pe ultimul il sun dupa ce a anulat cursa si mai dau o data Si tot pe dansul mi-l da ,execrabil comportamentul la telefon .Ori se intampla ceva cu ce am scris aici ,ori voi merge mai departe ! asa ceva nu e este posibil !
Emil Cristian Horvath
Emil Cristian Horvath2 ani în urmă
Refuza deplasarea la locatie din cauza ca drumul nu este conform standardelor sale CJ xx PNP
Executa jumatate din cursa, inchide intreaga comanda pt ca "isi rupe masina" daca intra pe acolo.
Taximetristi de duzina, fara sa fie verificati.
Pacat de toti cei care fac tot posibilul sa ai o experienta premium, masini curate, nu conteaza distantele, pana si apa am primit.
Un sofer plictisit, care a reusit sa ne strice o seara f faina. Daca nu eram cu prietena mea , sincer, la cum s a comportat, nu cred ca ajungeam sa scriu review ci mai degraba declaratii de ce i am spart arcadele.
Camelia cristina seica
Camelia cristina seica3 ani în urmă
Am chemat masina si am coborat imediat pt ca soferul era deja aici, sau cel putin asa arata aplicatia. Am asteptat jos, nu a venit nimeni. Am sunat soferul, mi-a dat ocupat. Am mai asteptat putin si am vazut soferul trecand pe langa mine, venind de la un bloc din spate, i-am facut cu mana, dar domnul si-a intors capul in alta directie incercand sa para ca nu ma vede. A anulat cursa si mi-a luat banii de pe card pentru cursa respectiva, bifand in aplicatie ca nu s-a prezentat clientul.
Mircea Moldovan
Mircea Moldovan5 ani în urmă
Soferul Mihai ( auto CJ 27 MUR, Renault Clio ) nu a fost in stare la intre la urgente la Institutul Inimii si foarte iritat anuleaza comanda unilateral.
Doresc returnarea celor 15 lei care au fost retinuti de pe card.
Luca Danut
Luca Danut2 ani în urmă
Șoferul de taxi BOLT cu nr de înmatriculare cj21XEN NU A ajuns la comandă pe strada Năsăud 22, azi miercuri, 12ian, aproximativ ora 15.50 si mai mult si-a permis SA ANULEZE CURSA. Este a doua experiență URÂTĂ cu BOLT
Locații recomandate