/Cluj/Scoala de soferi

Scoala de soferi PEGASUS TEAM

Strada Ștefan cel Mare 4-6, Turda 401112, România

Scoala de soferi PEGASUS TEAM
Scoala de soferi
5
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQ7M+9G Turda, România
+40 744 479 212
pegasusteam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefania cost
Stefania cost2 ani în urmă
Cea mai bună școală de șoferi din Turda. O recomand cu cea mai mare încredere. Aici veți găsi tot sprijinul și tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă lua permisul. O să întâlniți niște oameni minunați și calificați pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul. 🤍
Valentina Vasinc
Valentina Vasinc2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea aceasta scoala de șofer, mi-a plăcut foarte mult seriozitatea cu care se lucreaza si nu in ultimul rand instructorul auto pe care l-am avut Bologa Alin este foarte bun ,se vede ca iubeste ceea ce face! Bravo Scoala Pegasus si va multumesc ca am avut ocazia să lucrez cu voi si ca am optinut permisul de conducere!!!🤗🙂
Calin mustea
Calin mustea2 ani în urmă
E cea mai buna școala de șoferi din Turda cu niște Instructori profi am luat examenul din prima și teorie și practic învățați ce vi se preda și e Easy merci Pegasus Team că m-ați făcut Șofer
Violeta Tarta
Violeta Tarta2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Școala Pegasus unde găsești instructori profesioniști devotați muncii lor și îndeosebi d-nei Claudia pentru toate sfaturile bune pe care mi Lea dat. Mult succes în activitatea dumneavoastră!!!! 👍👍
Iulia Budae
Iulia Budae2 ani în urmă
Am întâlnit un grup de persoane prietenoase, comunicative și cu mult interes în a te învața. A fost cea mai bună decizie să mă înscriu la PegasusTeam. Mulțumesc pentru toate cunoștințele și toată răbdarea avută. Mult succes în continuare!
Olga Bircea
Olga Bircea2 ani în urmă
Eu am facut cateoria A. Am putut plati in rate, doamnele de la birou au fost foarte dragute, iti explica tot ce trebuie sa stii. Tot dosarul este pregatit de ei, tu mergi doar la cazier. Tot ei iti fac programarea la teoretic si la traseu. Tot ei iti ofera o aplicatie de pe care inveti, iar ei pot vedea in timp real progresul tau in aplicatie. In functie de acesta, poti participa la examenele teoretice- oarecum se asigura ca ti-ai facut temele.
Iar instructorul, dl. Vaida este un profesionist. Se vede ca isi da interesul pt ca fiecare cursant sa se descurce pe viitor in trafic, nu doar la examen. Ti se ofera echipament complet, manusi, genunchiere, cotiere, chiar casca si cagula daca e cazul. Vei sta in poligon atat cat este necesar. Intalirile sunt de 3 ori pe saptamana. Pentru mine a fost o experienta provocatoare si interesanta. Nu se fac discriminari iar atmosfera este distractiva. Recomand din tot sufletul.
Pop John
Pop John2 ani în urmă
Apelați cu încredere.

Am facut categoria BE cu danșii și pot spune că dau dovada de profesionalism și excelență.

Sunt pragmatici, nu pierd vremea, axați pe detalii și nu tratează lucrurile cu ușurință. Cel mai important, nu trimit elevi nepregătiți la examen. Cu siguranță standardele acestea înalte fac parte din motivele pentru care au o rata de promovare la examen așa ridicată.

Fac tot ce țin de ei într-un mod structurat și sistematizat și în același timp atmosfera din timpul conducerii e relaxantă și degajată. Îmi amintesc caietul elevului unde se ține evidența noastră în calitate de cursant cât de bine era aranjat, pus la punct și completat. Nu era trecut cu vederea. Sunt dotați cu infrastructura solidă pe partea de autovehicule și cel mai important, sunt foarte competenți în ceea ce fac. Chiar dacă conduc de 4 ani categoria B, în continuare am avut ce să învăț de la domnul instructor în timp ce mă învăța cum să conduc o mașină cu remorcă.
Florentina iuliana Maties
Florentina iuliana Maties2 ani în urmă
Multumesc echipei Pegasus pentru sprijinul acordat ! Mulțumesc în special domnului instructor Ionuț Negru pentru tot ce m-ati invatat și pentru răbdarea care ați avut-o cu mine .Mult succes in continuare!
Locații recomandate