/Cluj/Scoala de soferi

Poligon Moto - Toni auto

Aleea Bibliotecii 10, Cluj-Napoca 400609, România

Poligon Moto - Toni auto
Scoala de soferi
4.7
137 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJG7+XV Cluj-Napoca, România
+40 745 990 749
toniauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Ioana44 zile în urmă
Buna ziua! EU nu am cunoscut pe nimeni de la scoala Toni asa am vrut EU SA ma inscriu acolo dar o alegere mai buna nu puteam face.Am nimerit la domnu instructor Horvath Mihai. Il recomand la toata lumea. Explica foarte bine are multa rabdare si este foarte calm. Il recomand la toata lumea. Ii multumesc pentru tot ce m-a invatat.
Tasi Annabella
Tasi Annabella2 ani în urmă
Am inceput scoala de la 0 si am luat permisul din prima. Am ales Toni Auto datorita recomandarilor de aici, poate va ajuta pe cineva si experienta mea. Sunt foarte profesionisti, n-au mentalitatea tipic tarii "merge si asa". Am invatat cu instructorul Horvath Mihai, il recomand cu drag oricui. Este foarte constant in ceea ce preda, calm si rabdator. Eram foarte linistita la examen, asta se datoreaza si instructorului: m-a invatat sa fiu calm, sa ma gandesc in timp la ce vreau sa fac, sa fiu atenta si sa nu ma grabesc niciunde. A fost o experienta foarte frumoasa, multumesc pt tot. 😊
Roxana Mira Hetea
Roxana Mira Hetea2 ani în urmă
Recomand scoala de soferi Toni auto și pe domnul instructor Alin Onișor. Dacă sunteți în căutarea unui instructor cu multa răbdare clar e omul potrivit. A avut răbdare și mi-a explicat și de 10 ori dacă a fost nevoie. Este un instructor foarte bun si o persoana exceptionala.
Deni Victoria
Deni Victoria2 ani în urmă
Cea mai buna școala de șoferi! Locul unde profesionalismul  e prezent de la recepție până la instructor. Recomand in mod special pe domnul instructor Cătălin Rus, m-a ajutat sa am încredere că pot fi un șofer bun și cu răbdarea lui am reușit să obțin permisul de conducere! Merita mai mult de 5 stele și îl recomand cu drag!
Szenes-Pop Cornelia Izabela
Szenes-Pop Cornelia Izabela2 ani în urmă
Recomand această școală și îl recomand pe domnul instructor Szekely Alexandru. Este un instructor exceptional si un om de milioane. Nu doar ca te invata cum sa conduci, dar iti ofera si sfaturi pe mai departe. A facut tot posibilul ca orele sa fie cat mai ok pentru mine si sa nu simt frica fiind prima data cand conduc, iar de cate ori am gresit ceva mi-a explicat frumos si m-a facut sa inteleg, incat data viitoare sa nu mai repet aceeasi greseala. Datorita lui am reusit sa iau examenul teoretic din prima, dar si EXAMENUL PRACTIC, tot DIN PRIMA. M-am inscris la scoala cu 0 cunostinte in sofat si datorita lui am ajuns soferita. 😇 Ii multumesc din suflet pentru rabdarea acordata si toate indrumarile si sfaturile oferite.
Îl recomand pe CEL MAI BUN INSTRUCTOR, SZEKELY ALEXANDRU! ❤️
Gabriela Moisa
Gabriela Moisa2 ani în urmă
Recomand această școală și pe domnul instructor Mihai Horvath. Mereu mi-a oferit îndrumări, explicații și răbdare. Nu mi-a fost frică să conduc alături de el și cu tot dragul mi-a explicat tot ce nu înțelegeam. Am avut multe de învățat de la el. Este un om deosebit și un instructor excepțional, cel mai bun. Îl recomand cu tot dragul.
Magda Dominte
Magda Dominte2 ani în urmă
Recomand cu încredere Toni Auto pentru tot ce pun la dispoziția cursanților, începând de la partea de înscriere și pregătire teoretică pană la pregătirea practică cu niste instructori de excepție.
O parte dintre ședinte le-am făcut cu Marius Gros, un instructor bun, răbdător și implicat, care reușește cu ușurință să se plieze pe nevoile cursantului. Restul orelor de conducere le-am făcut cu Alin Onișor, cu dumnealui pregătindu-mă propriu-zis și pentru examen. Interacțiunea cu dl. Onișor a fost plăcută și de un real ajutor. E un om cald, flexibil, calm și cu un uriaș munte de răbdare, chiar și atunci când situațiile sunt destul de... provocatoare. Am primit îndrumări cu mult folos, repetate neobosit ori de câte ori a fost nevoie și, nu în ultimul rând, am primit multă încurajare, atunci când curajul și starea mea de prezență lipseau cu desăvârșire. Iar rezultatul a fost... favorabil :). Dincolo de obținerea permisului, voi rămâne mai ales cu o lecție de viață, aceea de a crede în oameni până la capăt, chiar și atunci când ei înșisi nu cred în sine. Poate fi salvator. Și a fost!
Un mare, mare mulțumesc, domnule Onișor!
Klára Helga Kolozsi
Klára Helga Kolozsi2 ani în urmă
Buna, recomand cu indredere pe scoala de sofer Toni Auto!!!
Azi am fost ADMIS cu succes,la traseu cu domnu politist! Recomand cu incredere si pe instructorul meu Székely Alexandru de nota maxim!!! Mereu era alaturi de mine,daca n-am inteles ceva a explicat cu multe rabdare,si multumesc lui ca am trecut cu bine-succes prin examen!
La orele am mers cu drag,e cel mai bun instructor,eu numa experienta buna am avut cu el.
Mădălin Oprea
Mădălin Oprea2 ani în urmă
Recomand pe domnul instructor Alin Onișor. Este de nota 10 și ca om și ca instructor.

Este un instructor excepțional. Orele de condus alături de el au fost foarte plăcute. Este o persoană foarte calmă, răbdătoare, punctuală și explică foarte bine fiecare manevră în parte.

Este un om extraordinar, un om de milioane și mereu prietenos.
Locații recomandate