/Cluj/Scoala de soferi

Scoala de soferi Auto Start Cluj Napoca

Strada Răvașului 12, Cluj-Napoca 400535, România

Scoala de soferi Auto Start Cluj Napoca
Scoala de soferi
4.8
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG3X+XH Cluj-Napoca, România
+40 744 623 855
auto-start.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teo Emi
Teo Emi2 ani în urmă
Auto Start e o școală de șoferi foarte bună. Se țin foarte serios de treabă. Instructorul meu a avut suuuper multă răbdare la puzderia de greșeli, după greșeli, pe care le-am făcut (în pofida instrucțiilor repetate), până am învățat bine toate manevrele, pentru a ști să mă deprind să conduc corect, cu vigilență și atenție. Mulțumesc astfel instructorului Florin Daniliuc. Mult succes în continuare! Recomand această școală de șoferi oricui dorește să dețină un permis de conducere!
Marina marina
Marina marina2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de experienta pe care am avut-o la aceasta școala de șoferi, instructorii si secretarele foarte de treaba si profesionali, in special instructorul Florin Daniliuc, caruia ii mulțumesc pentru răbdarea pe care a avut-o pana la final. Recomand cu încredere!
Camelia Bodea
Camelia Bodea2 ani în urmă
Am avut parte de un instructor minunat,foarte calm și explicit,cu care am comunicat excelent!Recomand cu toată încrederea,am luat cu brio din prima atât sala cât și traseul!Așadar,mii de mulțumiri instructorului Fernea Cătălin Felician,pt răbdare,calm și explicații!Recomand!!!!
Oana Ciobanu
Oana Ciobanu2 ani în urmă
Instructori implicati (atat la partea de teorie, cat si la partea practica), ce dau dovada de profesionalism, au rabdare si explica "soferia" pe intelesul tuturor.
Personal, pentru categoria B, il recomand pe instructorul Florin Daniliuc!
Claudia maria
Claudia maria2 ani în urmă
Recomand această școală și îl recomand pe instructor Varga Laurențiu . Este un instructor exceptional si o persoana de milioane. Nu doar ca te invata cum sa conduci, dar iti ofera si sfaturi pe mai departe .Ii multumesc din suflet pentru toata rabdarea acordata si toate indrumarile si sfaturile oferite.😊
Timea Salem
Timea Salem2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere! Toata lumea de la scoala este super de treaba.
Eu l-am avut instructor pe Varga Laurentiu. Sunt extrem de multumita pentru cum si tot ce m-a invatat. M-a facut sa conduc asa cum trebuie, dupa spusele sotului, care este sofer cu experienta vasta in condus.
Ii sunt foarte recunoscatoare lui Laurentiu pentru ca m-a facut sa-mi inving fricile, pentru rabdarea, daruirea lui si bucuria cu care face ceea ce face.
Multumesc pentru ca mi-am luat examenul de conducere!
Crina Pop
Crina Pop2 ani în urmă
Foarte mulțumită de domnul instructor Florin Daniliuc! Am terminat orele in scurt timp si a fost foarte calm si comunicativ in legătură cu pregătirea pentru examen.
EDI TIMIS
EDI TIMIS2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de experienta pe care am avut-o la aceasta școala de șoferi, instructorii si secretarele foarte de treaba si profesionali!
Recomand cu încredere!!
Locații recomandate