/Cluj/Scoala de soferi

Scoala de soferi Auto Tudor

Bulevardul 21 Decembrie 1989 17, Cluj-Napoca 400105, România

Scoala de soferi Auto Tudor
Scoala de soferi
4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+VF Cluj-Napoca, România
+40 753 331 000
auto-tudor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–17
Marți: 12–17
Mirecuri: 12–17
Joi: 12–17
Vineri: 12–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Șerdean
Ioana Șerdean2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de domnii instructori Tudor Turcu si Adrian Vălean. Cu ajutorul si sub indrumarrea dumnealor am reusit sa invat sa conduc, sa deprind notiunile de baza prin intermediul carora am rreusit sa obtin permisul auto, Categoria B pe cutie automata, din prima incercare.
Mr. Rabbit
Mr. Rabbit2 ani în urmă
Instructorul cu care am avut neplacerea de a petrece 3 ore de conducere este intruchiparea badaranismului, un om dezinteresat, jignitor si fara pic de simt pedagogic.
Oana Paicu
Oana Paicu4 ani în urmă
Categoric nu recomand
Nu susțin că toți instructorii de la Auto Tudor sunt la fel, dar experiența mea nu a fost una plăcută. Nu consider ca am fost învățată sa conduc de un profesionist, ci de un profesor lipsit de talent pedagogic, răbdare și dorința de a învața. Constant se rastea ca am greșit, fără a explica ce anume am făcut greșit. Regim de teroare și stres constant.

Părerea mea e ca ar trebui sa verificați mai bine instructorii angajati și sa cereți feedback din partea elevilor, deoarece, ca și serviciu a fost neplăcut și dezamăgitor și ma îndoiesc ca e o problema apărută de curând la ce recomandări aveți.
Razvan Curtean
Razvan Curtean4 ani în urmă
Profesionalism total!
Instructori pregatiti, pedagogi buni, dornici sa împărtășească din experiența și cunoștințele lor!
Parcul auto este nou, nu mașini care merg lunar in service.
Domnișoarele de la secretariat sint foarte drăguțe, m-au îndrumat întocmai la fiecare pas pana la obținerea permisului de conducere!
Recomand cu încredere!
Ioan Pan
Ioan Pan5 ani în urmă
Din pacate experienta avuta cu aceasta scoala de soferi nu poate decat sa fie descrisa in cateva atribute: nerespectarea termenilor (dosar intarziat si promisiuni peste promisiuni), neprofesionalism (de la secretara la instructori, unii din ei), indiferenta fata de calitatea pedagogica si comunicare deficitara si adesea sexista si autoritara. Nu vreau sa dau nume ai nici vina doar pe unii din angajati, dar cred ca se complac in aceasta situatie, care aduce frustari de ambele parti si rezultate indoielnice. Partea urata e ca oamenii si platesc pentru aceste ore.
George-Cătălin Muntean
George-Cătălin Muntean2 ani în urmă
Personal dedicat. Mașină curată și perfect funcțională. Program adaptabil fiecărui cursamt. Suport pe tot parcursul școlii de șoferi și până la obținerea permisului. Recomand!
Amalia Trancioveanu
Amalia Trancioveanu2 ani în urmă
A fost cea mai groaznică experiență pe care puteam s-o trăiesc în cadrul unei scoli de condus.
Bani dați degeaba cu niște persoane cu care nu poți realiza nici măcar o parcare pe ședință.
Am schimbat 2 instructori degeaba, la traseu m am simțit ultimul om, înainte de el mi s-a spus că mai am nevoie de încă 5 scoli de șofer să mi iau permisul.
A fost dezgustător.
Sabin Vlad
Sabin Vlad2 ani în urmă
Sincer sa fiu, sunt foarte profi si mi-ai raspuns la fiecare intrebare, au avut grija ca totul sa-mi fie adus la cunostinta ca examenele scris/condus sa poata fi luate din prima, merita mers la ei, recomand cu caldura 👍😁
Locații recomandate