/Cluj/Scoala de soferi

Școala de Șoferi Sarom

Strada Odobești 2, Cluj-Napoca 400268, România

Școala de Șoferi Sarom
Scoala de soferi
4.1
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJW3+XG Cluj-Napoca, România
+40 744 134 225
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Mirela Fîcă
Diana Mirela Fîcă2 ani în urmă
Mi-a fost recomandat sa fac școala de șoferi aici și nu regret, s-au implicat în toată perioada asta și au fost înțelegători referitor la programul meu de munca, și-au făcut timp pentru mine atât în timpul săptămânii cât și în weekend și m-au susținut. Oameni serioși care dau dovada de profesionalism și siguranță, recomand cu drag și încredere. Le mulțumesc pentru ajutor!
Flavia Budean
Flavia Budean2 ani în urmă
Instructori și profesori bine pregătiți, calmi, la finalul orelor de conducere poți șofa fără a fi un pericol în trafic. Recomand!
Night Cupcake
Night Cupcake2 ani în urmă
Instructorii nu au pregatire pedagogica sa stie cum sa vorbeasca cu un student. Sunt foarte rautaciosi si ignoranti. Nu isi asuma nicio greseala pe care o fac sau o spun. Studentul trebuie "sa isi dea seama la ce se refera". Sunt mereu "pe fuga" si "n-au timp sa astepte dupa tine" desi studentul plateste orele acelea si ajunge la timp.
Nu te sustin niciodata si nu te incurajeaza daca conduci bine, doar ti se spune ca trebuie sa faci mii de ore suplimentare. $$$
Edit: Cei care se plang nu au indraznit sa lase review, dar cu acesta sper ca se se va imbunatatii calitatea serviciilor si poate asa voi schimba si eu recenzia.
Ionut Mocan
Ionut Mocan2 ani în urmă
Am fost recomandat de catre multe persoane catre scoala de soferi sarom din aceasta cauza nu mi am luat permisu. Am incercat direct sa mi caut alta scoala de soferi. Nu recomand la prieteni.
Mc Bobby
Mc Bobby2 ani în urmă
Regret teribil ca am ales aceasta scoala. Eusebiu, directorul, nu are nici o treaba cu condusul. Vorbeste la telefon in sedinte. Tinde sa dezaprobe doar sa se bage in seama. Masinile sunt uzate si probabil au trecut ITP-ul pe pile. Instructorul programeaza ore de condus doar daca are chef sau ii place de tine, ba mai mult, nu a vrut sa imi asigure masina in ziua examenului. Per total, e un serviciu prost care e cotat bine (probabil din rude si prieteni) care e mult mai scump decat ce ofera, instructor care insista ca mai sunt necesare ore de condus doar pentru bani, actele ies greu si doar daca “are timp”. Cunostintele cu care am vorbit si au facut scoala aici sunt dezamagite, dar nu s-au obosit sa scrie si ei un review. Pe scurt, fugiti!
Crina Cristina
Crina Cristina4 ani în urmă
Instructori dedicati, oameni faini cu foooarte multa rabdare si talent. La finalul scolii chiar stii sa conduci. Orele de teorie erau o placere, notiunile teoretice si practice excelente. Foarte multumita de acesta scoala, recomand celor care cauta calitatea serviciilor.
Ghita Kovacs
Ghita Kovacs4 ani în urmă
Recomand oricui care dorește să învețe teoretic și practic și astfel sajunga sa obțină , sau sa redobândească permisul de conducere auto categoria B .
Rareș-Mihai Rus
Rareș-Mihai Rus2 ani în urmă
Am ajuns la această școală de șoferi după recomandarea unui prieten. Fiind foarte aproape de locul unde locuiesc, a fost și o alegere foarte convenabilă.

Se dă dovadă de multă seriozitate. Instructorii își dau interesul pentru ca elevii ce trec prin această școală să acumuleze cunoștințele necesare atât pentru examenul teoretic, cât și pentru cel practic, chiar și pentru șofatul de după examen.

Datorită instructorilor și susținerii acestora am reușit să trec peste fiecare hop ce implică obținerea permisului de conducere. Chiar dacă au fost momente mai grele sau mai ușoare, poate câteodată și unele mici neînțelegeri, acum după ce am fost declarat "admis", pot spune că fără devotamentul oamenilor din cadrul școlii auto, probabil nu aș fi reușit acest lucru.

În cele din urmă, mă bucur că am ales această variantă, și prin această modalitate vreau să le și mulțumesc celor implicați pe parcursul meu în drumul de a deveni șofer!
Locații recomandate