/Dolj/Scoala de limbi straine

Fly High

Strada Principatele Unite Nr. 14D, Craiova 200139, România

Fly High
Scoala de limbi straine
5
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QFW+CQ Craiova, România
+40 745 606 809
flyhighromania.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Fly High
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Andrei
Carmen Andrei190 zile în urmă
Copilul meu face engleza la clubul Fly High de 4 ani si merge de fiecare data cu acelasi entuziasm. Din descrierea lui, Fly High este un mediu foarte placut, cu traineri amabili, implicati, empatici. Ne bucuram ca am ales Fly High!
Catalina Baroana
Catalina Baroana190 zile în urmă
Fly High Craiova este locul unde copilul meu merge mereu cu drag și de unde revine acasă mereu zâmbind! Felicitări pentru că reușiți să creați amintiri minunate copiilor!
Mihaela Raducea Criveanu
Mihaela Raducea Criveanu281 zile în urmă
Fly High nu este decât un club de limbi străine, este locul în care copiii se simt valorizați și apreciați. Lecțiile de limbă engleză sunt distractive, iar cei mici învață prin joc. Noutatea nu lipsește niciodată, atât la modul de predare cât și la conținut. Felicitări pentru tot ceea ce faceți!
Mihaela Farkas
Mihaela Farkas281 zile în urmă
Un mediu plăcut ,cu oameni implicați și foarte amabili! Va mulțumim pentru tot!
Buzarnescu Cristina
Buzarnescu Cristina281 zile în urmă
O echipa tânără și plină de entuziasm care se dedica fiecărui copil în parte. Fly High oferă un mediu plăcut de învățare.
Claudiu Cernobai
Claudiu Cernobai312 zile în urmă
Buna! Sunt Alina C., mama lui Vlad. Copilul
meu vine de plăcere de aproximativ 6 ani de zile. Trece anul acesta in clasa a 8-a și nu a vrut sa renunțe la Club. Sunt multe de spus despre Club. E curățenie, se respecta normele de igiena și distanțare, programul este adaptat nevoilor copilului. Cadrele didactice sunt blânde, pregătite, empatice. Activitățile didactice sunt diverse. De ex: In timpul
anului 2019-2020 a avut de făcut un filmuleț in care sa povestească despre ceva ce a construit el. A fost încântat de tema și apreciat pentru ceea ce a realizat. In anii de inceput decupat și realizau cărți cu personaje ( omida, buburuza…) din manual. Încă le avem aceste cărticele și ne trezesc amintiri frumoase. Sa zic și despre programul de vara- distracție, tineri, voluntari, experiențe, învățare . Totul este natural nimic forțat. Multumesc cu recunostinta Fly High! Sunt fericita ca acest club exista in Craiova. Mult succes!
Oana Ghita
Oana Ghita312 zile în urmă
Copiii invata engleza si se simt foarte bine la Fly .
Ramona Dragomirescu
Ramona Dragomirescu2 ani în urmă
Locul unde se invata limbi straine cu placere. Metode inovative de predare, prin jocuri.
Locații recomandate