/Bucuresti/Dentist

Medplaza

Strada Țepeș Vodă 89, București 021523, România

Medplaza
Dentist
4.2
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PH+CX București, România
+40 31 630 6690
medplaza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denes Csaki
Denes Csaki2 ani în urmă
Cu comenzile nu am avut probleme pana acuma, am primit exact ce am comandat. Preturile sunt bune fata de alte site-uri si ai livrare gratuita la comenzi peste 200 lei. Comanda vine repede. Va recomand!
Victoria B.
Victoria B.3 ani în urmă
Am dat 5 stele pentru rapiditatea cu care am primit coletele (locuiesc la București). Am comandat de 2 ori de la Medplaza și, de fiecare dată, am primit coletele în nici 24 de ore de la plasarea comenzii.
Nu am avut probleme cu testele Beier (antigen covid), niciun test nu a fost invalid, linia de control a apărut de fiecare dată - poate am avut noroc. Nu știu cât de adevărat este rezultatul testelor, nu am comparat cu un test PCR.
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu3 ani în urmă
Am cumpărat un set de 5 teste Covid 19, Beier, pentru a ma testa după 7 zile de la confirmarea virusului. Am făcut 3 teste, toate sunt defecte. Nu se delimitează nicio linie, nici măcar cea de control...am primit un altt test de la un vecin, care a ieșit pozitiv.
Testele din aceasta marca trebuie retrase de la vânzare, deoarece sunt bani aruncați.
Octavian Barbur
Octavian Barbur2 ani în urmă
Efectiv testele sunt egale cu 0...nici măcar o liniuță nu se mișcă...nu recomand
Andra
Andra2 ani în urmă
Preturi foarte bune si livrare extrem de rapida - un mare plus in perioada actuala! (o comanda din Bucuresti a ajuns nu a doua zi, cum era stipulat pe site, ci in cateva ore). Testele antigen comandate au avut si prospect in limba romana si videoclip explicativ pe pagina produsului.
Turcu Andrei
Turcu Andrei2 ani în urmă
Din cauza ca mi-au gresit adresa si mi-au trimis coletul in alt judet. La o saptamana dupa ce am plasat comanda si am platit mi-au zis ca nu imi poate trimite coletul care s-a intors la ei si trebuie sa astept sa revina produsul in stoc ca sa imi faca o alta comanda. Neprofesionalism
Veronica Gavril
Veronica Gavril2 ani în urmă
Nu credeam ca un test diagnostic poate costa atat de putin. Foarte multe situatii neplacute as fi evitat daca as fi aflat mai devreme. Chiar ma bucur ca datorita acestui test vom avea mai multa libertate de miscare.
Tender Carmen Marilena
Tender Carmen Marilena2 ani în urmă
Raport calitate/pret pentru testul rapid antigen este foarte bun.L am gasit si intr o farmacie non name,la oferta.In 10 minute afli daca este infectat cu parsivul virus.
Locații recomandate