/Botosani/Inchiriere de masini

Brico Depot Botosani

Calea Națională 24F, Botoșani 710011, România

Brico Depot Botosani
Inchiriere de masini
3.9
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ3M+M7 Botoșani, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Mihail Silion
Mihail Silion2 ani în urmă
Multe din oferte au calitate îndoielnică(pomi cu focul bacterian.ghivece de flori cu etichete care nu corespund etc)Personalul semiamabil.transport dezastruos fapt pt.care evit acest magazin.
Florin Marinuc
Florin Marinuc2 ani în urmă
Foarte amabili, m-au ajutat cu "construirea unui birou" mi-au dat câteva idei de asamblare. Mai vin.
Vali Iurac
Vali Iurac2 ani în urmă
SUNT OK .
MAI MULT PERSONAL AR SI SUPER OK.
Luca Iuriet
Luca Iuriet2 ani în urmă
Astăzi am fost profund dezamăgit folosesc foarte des Brico despot am mers am cumpărat 3 coli de tabla 2jgheaburi 2 m 4 cârlige 2capace jgheab 3saci chit de rosturi și 2 terminale pt tabla ..acum menționez ce nu am putut lua din magazin ..un cot pt burtlan și un profil pt gaura burlan.! Nu aveau cod...nesimțire chiar clientul trebuie sa meargă să răscolească marfa și să caute bucățile respective cu cod în timp ce angajații stau pe telefon.
Gabriel ivan
Gabriel ivan2 ani în urmă
Personal foarte slab pregătit , nu cunosc produsele care sunt la vânzare și nici locul unde sunt expuse la vânzare. Ne-am "plimbat" împreună vreo 10 minute sa cautam un produs după care mai apoi a venit un coleg cu care am mai făcut încă o "plimbare" de vreo 5 minute. Într-un final ne-am lăsat păgubași. Singura explicație a fost ca sunt "noi", probabil se refereau ca sunt angajați noi. Bineînțeles că am mers în altă unitate de profil unde am întrebat la raionul cu pricina dacă au produsul căutat și am fost servit imediat.
Nu vreau să acuz persoane și nici să fac reclamă concurenței.
MGM Budulea
MGM Budulea3 ani în urmă
Nu prea știu nici angajații unde au produsele pe rafturi când îi întrebi , iar sacii de sare îi țineau afară în ploaie sau ninsoare și tu când îi luai să mergi la casa de marcat, doamna aia voia eticheta uscata ca sa îl scaneze că nu reușea fiind uzi, și tot pe tine ca și client te trimiteau să iei alt sac până găseai unul la care nu e udă eticheta pt a putea scana și plăti , ceea ce e deranjant mai ales când te grăbești sau te pune pe tine să faci treaba pentru care ei sunt plătiți..
Dumitru Macovei
Dumitru Macovei2 ani în urmă
Cele mai bune preturi și cele mai mari oferte tot timpul anului. Au foarte multe obiecte de decor pentru interior și exterior și materiale de tot felul. Personalul este de nota 10, bravo Brico Despot.
Iulian Btz
Iulian Btz2 ani în urmă
Gasesti cam orice de la unelte, led-uri chiar si flori, iar personalul este de nota 10 de orice ai nevoie iti sar in ajutor si te indrumă. 👌
Locații recomandate