/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Road Language Centre

Strada Doctor Niculae D. Staicovici 4, București 050558, România

Road Language Centre
Scoala de limbi straine
4.8
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MH+9R București, România
+40 742 114 996
edventure.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anastasia Tica
Anastasia Tica2 ani în urmă
Am ales sa aprofundez cunostintele de limba engleza alaturi de Road Language Center si nu regret alegerea. Si eu si colegii am sesizat progresul in cadrul modulului. Ador faptul ca se pune mare accent pe comunicarea verbala, dar nici celelalte aspecte nu sunt neglijate. Aici am parte de invatare eficienta intr-un mod relaxant. Un loc potrivit pentru toti cei care au nevoie de rezultate solide sau un hobby util.
Maria Parpala
Maria Parpala2 ani în urmă
Înainte de a da o recenzie vreau sa povestesc cum și de ce am ales aceste cursuri de limba engleză .
Etapele mele de învățare au fost asemenea construirii unei case ,iar in acest caz ,eu am fost casa .Însă eu aveam o arhitectura mai întortocheata ,caci nu aveam încredere și curaj sa ma afirm ,iar tot ce construiam intr-o zi dărâmam intr-o singura noapte ,deoarece lipsea ceva și încă nu știam ce (pe lângă încredere ).
In clasa a doua părinții mei au decis ca vor sa înceapă așa zisa proiectie ,iar pentru asta aveam nevoie arhitecți ,și unii buni ,pentru ca voiam ceva măreț și tot odată era un început ,și nu unul ușor .Așa am ajuns la o meditatoare din orașul meu natal .După ceva anii de munca ,voiam constructori și am apelat la cineva nou ,desemnat domeniului și care putea sa ne satisfacă scopul (acela de a învata sa vorbesc in engleză ,având baza gramaticii )
In timp ...construcția incetinea și simteam cu ajunge din nou la început ,dar nu m-am preocupat prea tare ,deoarce cu fiecare încercare parca ceva tot nu merge și ma saturasem sa văd cum ma zbat iar și iar pentru ceva ce nu puteam obține așa cum vreau eu .
Lucrările au început din nou când am ajuns la liceu și sub îndrumarea fostei mele diriginte ,am descoperit aceste cursuri .
Poate suna puțin exagerat pentru unii ,dar nu cred ca as fi înțeles niciodată ce înseamnă sa îți iubești meseria ,dacă nu as fi întâlnit oamenii de la acest sediu .Oamenii de la care am învățat tot ce știu acum in materie de engleză la un nivel superior .Profesorii pe care îi am sau i-am avut au contribuit in materie de 90% la omul care scrie azi asta .M-au învățat ca este Ok sa greșești ,ca ce nu știi încă se poate învață și ca engleza la aceste cursuri este punctul de plecare ,dar ca pe parcurs ei sunt dispuși sa scoată la iveală un nou tu ,o varianta mult mai buna a persoanei la care ai visat sa fii.
In încheiere, vreau sa spun ca aceste comori pe care le găsim la sediu sunt baza construirii casei tale ,in timp ,nu doar participând la ridicarea construcției ,ci devenind parte din ea!
Bogdan Andrei
Bogdan Andrei2 ani în urmă
Imi place foarte mult Edventure pentru ca au oameni dedicati si in acelasi timp este distractiv modul in care predau.
Dupa ce am inscris copilul la cursurile de engleza m-am inscris si eu la cursurile Ted Talk la care m-am distrat si am invatat expresii noi in limba engleza.
Recomand cu incredere atat pentru copii cat si pentru adulti.
Cuculeasa David
Cuculeasa David2 ani în urmă
Cursurile oferite sunt foarte bune, profesorii sunt foarte buni la explicat iar daca nu ai inteles ceva mereu poti sa intrebi si iti vor repeta cu grija. Exercitii-le din carti sunt la un nivel foarte bun si profesional, iar atunci cand completam avem o limita de timp pentru a ne exersa rapiditatea si cunostintele. Dupa ce facem un exercitiu mai greu Profesorul ne va pune un camere pe grupe de cate 2 sau 3 ca sa putem sa ne verificam. Aceste cursuri sunt in mediul online si offline dar si asa am inteles foarte multe.
Andres Garaiman
Andres Garaiman2 ani în urmă
In iulie 2021, am participat la un curs de 3 saptamani de limba engleza pentru pregatirea examenului IELTS Academic. Am avut ocazia sa ma pregatesc cu doamna Georgia Popescu, care m-a ajutat foarte mult mai ales in imbunatatirea abilitatilor mele de Writing si Speaking. Am promovat examenul cu o nota foarte buna, deci cred ca se intelege ca mi-a fost de folos acest curs. Nu in ultimul rand, mi-a placut faptul ca am putut da o simulare de test pe care profesorii sa mi-o verifice si sa imi dea apoi un feedback util.
Coarfa Irina
Coarfa Irina2 ani în urmă
Am participat la un curs Ted Talks si pot spune ca mi-a prins foarte bine. Materialele au fost interesante, grupa a fost formata dintr-un numar ok de persoane, iar instructorul a reusit sa acorde atentia necesara fiecaruia dintre noi.

Per total, recomand cursurile Road Language Centre.
Eugenia Buleu
Eugenia Buleu2 ani în urmă
Am vrut sa profit de perioada in care am stat acasă
(concediu creștere copil 😍) și sa fac ceva pentru a îmbunătăți abilitatea mea de a conversa în limba engleza. Astfel am apelat la cursurile online organizate de Road Language Center, după ce am găsit pe internet destuuule feedback-uri pozitive despre ei.
Pot spune ca am făcut cea mai buna alegere😉
Din comoditatea casei mele ma "intâlnesc" și discut cu colegii de grupa de doua ori pe săptămână.
Atmosfera- relaxata, profesorii- adevărați profesioniști, preturi- accesibile, rezultate vizibile...
Ce pot sa îmi doresc mai mult de atât?
Costi Dumitrache
Costi Dumitrache2 ani în urmă
Copiii sunt încântați de felul în care se desfășoară orele de engleza, predarea materiei fiind făcută prin tot felul de jocuri interactive la care aceștia iau parte cu drag. Astfel, asimilarea de noi cunoștințe se face cu plăcere, copiii manifestându-și interesul pentru participarea la cursurile de engleză.
Locații recomandate