/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Cursuri Engleza - Engleza pentru toți

Șoseaua Mihai Bravu 62 A, București 021328, România

Cursuri Engleza - Engleza pentru toți
Scoala de limbi straine
4.9
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VG+XQ București, România
+40 756 634 976
meditatorengleza.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Nica
Alina Nica2 ani în urmă
Recomand cu drag si incredere cursurile voastre!
Sunt foarte multumita de calitatea cu care se livreaza acestea.
Roxana (profa cu care am lucrat/lucrez) este minunata!
Mihai Teo
Mihai Teo2 ani în urmă
Recomand cu placere ! Profesionalismul, implicarea, seriozitatea și răbdarea sunt punctele forte ale întregii echipe !
M-am simtit foarte bine in timpul sedintelor de conversatie pe Skype. Profa mea, Ioana ma ajutat sa-mi imbunatesc cu succes cunostintele de engleza si mai ales ma ajutat foarte mult sa am mai multa incredere sa port o conversatie libera, adhoc, in engleza. Voi continua.
Nicoleta Beleuta
Nicoleta Beleuta2 ani în urmă
Recomand orele de engleza cu doamna Cristina! Baietelul meu este mult mai dezinvolt, priveste limba engleza cu alti ochi, nu mai are repulsie, nu se mai considera prost la engleza (asa cum i s-a inoculat la scoala) a inceput sa poarte dialoguri cu usurinta cu sora lui si cu anumiti prieteni, gaseste mult mai repede corespondentul cuvintelor romanesti in engleza; deci, apreciez orele relaxate, fara teme pentru acasa, menite sa dezvolte placerea pentru invatarea limbii engleze prin dialog liber si pe anumite teme bine alese, prin exercitii si activitati interactive, care sa nu plictiseasca si sa mentina interesul cursantului!
Este ceea ce numesc individualizarea invatarii!
Multumim!
Danciu Denisa
Danciu Denisa2 ani în urmă
Engleza pentru toti", este una dintre cele mai bune alegeri, atunci când vine vorba despre a învăța cât mai multe lucruri, de a ți completa lipsurile acumulate la engleza. Claudia, este cea mai bună, are răbdare și explica orice, prin orice metoda, astfel încât să înțelegi logic și sa te descurci în orice situație🤗🤗
Thank you very much, you are the Best!
Ioana Dumitru
Ioana Dumitru2 ani în urmă
Recomand Engleza pentru toți, in special cursurile pe Skype cu Ioana care este o profesoara extraordinara si customizeaza sedintele pentru nivelul fiecaruia.
Valentina Preda
Valentina Preda4 ani în urmă
Cel mai bun curs ever!
Este foarte logic si bine structurat, iar profa are metode de predare-evaluare foarte bine puse la punct. Are un stil unic și simplu de a expune secretele acestei limbi si lucreaza permanent la imbunatatirea acestuia, in functie de feedback-ul gogosicilor ei - asa ne alinta <3
Ca vrei sa mergi la curs dimineata, seara sau doar in weekend, aici se poate! Ca vrei sa platesti in doua rate, se poate! Ca vrei sa mergi in excursie cu profa, chiar si asta se poate!
Merg la aceste cursuri cu drag si vi le recomand din toata inima! Aici veți gasi tot sprijinul necesar pentru a invata engleza zâmbind!
Anca Bradu
Anca Bradu2 ani în urmă
Recomand cursurile online pt cei care, din lipsa de timpului pierdut pe drum, amana sau renunta la inceperea unui curs. Pana acum cateva luni nu credeam ca poti asimila informatii on-line, dar mi s-a dovedit ca ma inselasem. Da, poti invata engleza relaxat, in mediul tau, daca ai un super prof. Si eu am :). Multumesc, Alex!
Frecautan Ghenadie
Frecautan Ghenadie2 ani în urmă
Pentru mine este singura platforma unde pot invata Engleza la nivelul dorit. Este foarte bine organizat trecand prin toate etapele pas cu pas cu o acuratete de intelegere maxima. Recomand pentru absolut toti cei care doresc sa invete Engleza oricand si oriunde ar fi. Profa nu ne lasa sa ne relaxam de loc, mereu e la butoane si oricand ai nevoie de ajutor este prezenta sa te ajute ca sa ajungi la obiectivul propus. Are multa energie pozitiva ceea ce ma ajuta mereu sa merg inainte chiar daca uneori mi se pare ca este foarte greu sa inteleg si sa memorez toate regulile si lucrurile puse pe aceasta platforma. Multumesc mult pentru tot si sunt sigur ca am facut alegerea cea mai buna la momentul asta si sper sa ajung la nivelul la care mi-am propus. Mult respect!
Locații recomandate