/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Leonhardt Learning - cursuri Germana & Engleza Bucuresti

str. Hatmanu Arbore nr.15/19, LOT 45, et. 4( Lift), ap, interfon 407, București 011601, România

Leonhardt Learning - cursuri Germana & Engleza Bucuresti
Scoala de limbi straine
4.4
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33X+MV București, România
+40 770 404 173
leonhardt-learning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 11–18
Mirecuri: 11–18
Joi: 11–18
Vineri: 11–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Andrisca
Cristian Andrisca4 ani în urmă
Recomand cu mare drag Leonhardt Learning Bucuresti pentru cursuri limba engleza si cursuri limba germana.

Am ramas placut impresionat de felul in care se desfasoara cursurile.

Profesorii sunt foarte buni si materia este bine structurata.
Magda Mirea
Magda Mirea4 ani în urmă
Recomand cu plăcere Centrul Leonhardt, pentru profesionalism, corectitudine, pentru metodele originale utilizate in domeniul limbilor străine! Am urmat cursul de limba germana si cursul de coaching cu mare plăcere ! Raportul calitate - preț este foarte bun!
Corina Bulau
Corina Bulau4 ani în urmă
Am ramas placut impresionata de felul in care se studiaza limba engleza la Leonhardt Learning. Profesorii de aici au o modalitate antrenanta si foarte interactiva. Recomand pentru cursuri engleza copii!
Adriana Stafie
Adriana Stafie2 ani în urmă
Recomand centrul Leonhardt Learning, pentru seriozitatea si profesionalismul personalului implicat in procesul de invatare/dezvoltare. Coordonatoarea centrului este o persoana implicata in mod direct in interactiunile cu toti cursantii, intelegand astfel nevoile celor care solicita un curs la Leonhardt si vine in intampinarea elevilor, cu suportul necesar pentru ca orice curs absolvit sa fie o reusita!
Mult succes in continuare!
CMN Project
CMN Project2 ani în urmă
Am participat la cursurile Leonhardt de dezvoltare personala si sunt foarte multumita - am gasit o abordare noua, placuta, eficienta, interactiune de calitate. Dna Leonhardt a dovedit o abordare profesionista, directa si de incredere in toate aspectele cursului. O recomand cu caldura pentru toti cei care doresc sa evolueze si sa renunte la prejudecatile sau conceptiile limitative cu care au fost obisnuiti.
Sorana Kunst
Sorana Kunst2 ani în urmă
Recomand cu caldura aceasta scoala de limbi straine! Cea mai buna dovada pentru calitatea centrului este faptul ca fetita mea de 9 ani, in cateva ore de germana cu doamna Leonhardt a trecut de la "germana e cea mai grea limba, nu o suport" la "la germana ne jucam". Si s-a simtit in cat de repede a prins un accent german frumos, cu cata placere se uita la filme in germana si cat de putin proteste sunt atunci cand isi pregateste tema :) Am gasit exact ce am cautat aici - vorbitor nativ de limba germana, cu daruire si interesati ca elevii sa fie fericiti, motivati. Am primit mereu feedback si indrumari pentru Ana, nu numai in ceea ce priveste mersul eu la germana ci si aspecte de dezvoltare persoanala.
Elena Tanase
Elena Tanase2 ani în urmă
Am 2 copii inscrisi la aceasta scoala. Fetita mica dupa 3-4 ani de germana prin diverse scoli si cu profesori individuali, a ajuns sa nu se "omoare" dupa germana, iar cand a auzit ca va face de 2 ori pe saptamana, i s-a parut enorm . A inceput fara entuziasm, iar dupa prima ora a terminat foarte incantata. Orele sunt interactive, iar timpul trece chiar prea repede. Copilul cel mare, face orele individuale cu un profesor din Germania, Si ea este f incantata, ca intelege tot si nu e nevoie ca dna sa completeze in engleza. In concluzie, recomand cu toata increderea !
Ana Maghiari
Ana Maghiari2 ani în urmă
Recomand cu incredere Leonardt Learning, sunt foarte multumita , deoarece Doamna Elena Leonardt a dovedit a fi o profesionista in toate aspectele cursului, mi-a explicat unde nu am inteles, vorbeste foarte frumos, are foarte multa rabdare. Acum vorbesc germana mult mai bine si astept cu mare drag urmatorul curs.
Locații recomandate