/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Goethe-Institut Bukarest

Calea Dorobanți 32, București 010573, România

Goethe-Institut Bukarest
Scoala de limbi straine
4.2
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XX+GV București, România
+40 21 311 9782
goethe.de
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DAUTARU GEORGE MARIUS
DAUTARU GEORGE MARIUS2 ani în urmă
Îmi caut de munca 🍀🌳🌲
Anda D
Anda D2 ani în urmă
Am dat un examen pe 29 septembrie si rezultatul nu era urcat in linkul desemnat in invtatie nici pe 18 noiembrie. A trebuit sa trimit un mail si mi s-a raspuns usor ironic ca era ,, de ceva timp'' urcat rezultatul. In fine, am primit din nou linkul in care intre timp se uploadase, evident in urma solicitarii.
Radu Rădescu
Radu Rădescu2 ani în urmă
Spațiu cultural generos, cu sală de expoziții și evenimente, curte încăpătoare pentru evenimente în aer liber și personal amabil și prietenos.
Lucian
Lucian3 ani în urmă
Foarte frumos, începând cu clădirea. Am fost la un vernisaj și am rămas plăcut impresionat.
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip3 ani în urmă
Goethe Institut. Bucuresti
Nicu A.
Nicu A.5 ani în urmă
Am urmat un curs la ei pe care l-am terminat dar vreau sa zic ca au fost cei mai prosti bani investiti vreodata.

Am urmat cursurile de la weekend si am facut cu o doamna pe nume Aldea. Eu o asa ostilitate si aere de superioritate in viata mea nu am vazut.

Efectiv niste cursuri ca in comunism unde ti se atragea atentia daca foloseai website-uri ce aveau dictionare..

Sunteti niste snobi mizerabili si sper sa vada toata lumea comentariul asta pentru ca aveti niste angajati care apartin secolului trecut ca mentalitate.

Sa va fie rusine..., decat cursurile voastre constipate, mai bine folosesc aplicatiile destinate invatarii unei limbi straine..
Andra Tugui
Andra Tugui2 ani în urmă
Cursuri de calitate, am invatat foarte bine si repede (si cu placere ) limba germana
Tea Negru
Tea Negru2 ani în urmă
Ne-am retras de la cursul acestora dupa a doua sedinta de curs, intrucat la acel moment ne-a fost clar ca nu isi vor respecta intervalul orar al cursului (pe care tot ei l-au stabilit) si nu vor reusi sa asigure o calitate audio/video optima a platformei de curs (prima jumatate de ora se pierdea cu discutii si probleme tehnice, despre cine si cum poate sa se conecteze, iar sedintele erau decalate cu cate 30 de minute, astfel incat acestea ajungeau sa se suprapuna cu programul nostru de lucru). Pe langa asta, temele erau neclare si, ca nivel, mult peste ce facusem efectiv in timpul cursului. Nu auzeai bine ce/cum/cine pronunta, iar la sfarsitul orei totul era neclar. Insa nu asta ne-a facut sa renuntam, ci nerespectarea programului de curs cauzata de calitatea slaba a platformei de comunicare. La momentul in care am solicitat restituirea taxelor de curs, ne-a fost inapoiat doar un procent de 80%, cu toate ca nerespectarea programului de curs de catre Goethe era cea care facea imposibila participarea noastra la cursul platit! Consider ca este acest mod de abordare este pur si simplu rusinos, iar asa cum le-am scris si lor (insa fara sa ii miste in vreun fel) nu le face cinste. Insa, este si asta un mod de a face bani.....din nimic. Daca veti continua asa, veti ajunge de tot rasul. Dar, cine stie, poate puteti trai cu asta :)
Locații recomandate