/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Deutsches Zentrum Bukarest

Strada Fabricii 26B, București 077042, România

Deutsches Zentrum Bukarest
Scoala de limbi straine
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QR+R2 București, România
+40 735 785 715
dzentrum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Costache
George Costache2 ani în urmă
O alegere foarte inspirată pentru primul contact cu limba germană. Mulțumiri deosebite către Mihai Benga, pentru competența, profesionalismul și abordarea cât mai practică, aplicată în cadrul orelor de germană.
Rickarda Raduta
Rickarda Raduta2 ani în urmă
Angajatii mei au avut rezultate foarte bune in urma cursului de germana oferit de DZB. Sunt foarte multumita de acest parteneriat!
Alice Vadean
Alice Vadean2 ani în urmă
Colectiv cald, mult devotament, o experiență remarcabila! Recomand cu mare drag!
Simona-Ana-Maria Vlad
Simona-Ana-Maria Vlad2 ani în urmă
Recomand! Oameni profesioniști și dedicați de la care chiar ai ce învăța.
Geo Siffredi
Geo Siffredi3 ani în urmă
O experienta de 5 ⭐️. Super profesionalism, recomand cu caldura oricui, super traineri, continut explicat cum trebuie, pe intelesul tuturor. Am facut unul dintre cursurile intensive, in doar doua zile am reusit sa invat bazele limbii germane ! O performanta la care nu puteam sa ajung fara ajutorul DZB ! Sunteti cei mai tari ! 💪🏻🇩🇪
Andreea Puiu
Andreea Puiu2 ani în urmă
Un centru de limba germana care merita cu adevarat atentia celor care vor sa invete limba într-un mod simplu si rapid alaturi de traineri profesionisti.

Am fost impresionata de metodele eficiente de predare si de entuziasmul permanent al profesorilor.

Am urmat cursurile de limba germana intr-un ritm intensiv cu scopul mutarii in Germania, iar dupa 8 luni de practica pot spune ca sunt mai mult decat pregatita sa ma descurc singura in noua tara.

Am apreciat foarte mult ca se pune accent atat pe gramatica si vocabular, dar mai ales pe conversatie ceea ce e le lipseste multor centre de limba straina.

Asadar, recomand DZB cu mare incredere!
Deaconu Elena
Deaconu Elena2 ani în urmă
În cadrul cursului intensiv de limba germana pentru începători am reușit să acumulez 70% din noțiunile predate pentru acest nivel. Sincer nu credeam că am să pot să înțeleg acestă limbă foarte grea din perspectiva altora și să îmi facă plăcere să o învăț încă de la prima lecție predată.
Mihai este un profesor super, foarte răbdător și îți explică orice nelămurire ai👏, ceea ce nu ai cum pentru că lecțiile sunt foarte bine structurate astfel încât să le poți înțelege din prima. Nu credeam că am să pot acumula atât de multă informație într-un timp așa scurt, dar se pare că se poate dacă ești hotărât și îți dorești să înveți limba germană.
Felicitări pentru profesionalism DZB😃👏
Claudia Mihaela Nitu
Claudia Mihaela Nitu2 ani în urmă
Ferlicitari, Mihai Benga! Am participat la cursul intensiv de weekend, pot sa zic ca in 5 ore pe zi, am invatat cat as fi invatat intr-o perioada destul de lunga la meditatii.

Am 26 de ani si de-a lungul timpului am facut pregarire cu foarte multi profesori, dar intotdeauna am avut o retinere sa fiu "eu", imi era frica sa raspund pentru ca daca ziceam ceva gresit, ce parere va avea profesorul sau ceilalti din jurul. Dupa aceste doua zile, pot sa spun ca am capatat o incredere foarte mare in mine, am realizat ca pentru mine nu este prea tarziu sa invat o limba de la zero.

Cum a fost experienta mea in aceste doua zile?
Am invatat cum sa pronunt corect, am reusit sa raspund fara sa ma gandesc ca voi fi judecata pentru ce voi spune, am ras, am glumit si nu imi vine sa cred cat de repede au trecut cele 5 ore/zi.

Felicitari echipei DZB!
Recomand cu mare incredere!

Danke! :)
Locații recomandate