/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Flying Colours

Strada Caimatei 1, București 024051, România

Flying Colours
Scoala de limbi straine
4.8
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P4+CX București, România
+40 726 359 464
flyingcolours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Frunza
Laura Frunza2 ani în urmă
Fiica mea de 12 ani a facut la Flying Colours un semestru de pregatire pentru examenul KET. A fost incantata de modul in care s-au desfasurat cursurile si, mai ales, de profesoara, Teacher Anda. In cele 5 luni de curs a evoluat atat de mult incat a obtinut nivelul B1 la examenul KET, ceea ce a fost o surpriza fantastica pentru noi. Felicitari si multumiri intregii echipe Flying Colours!
Maria Alis Ban
Maria Alis Ban2 ani în urmă
Am căutat mult în București un curs de învățare a limbii engleze pentru copii care să ni se potrivească, atât lui Petru, cât și nouă, ca familie. Ne doream să găsim o comunitate în care învățarea să nu fie o obligație, o corvoadă, ci timp petrecut în mod plăcut, ne doream ore atractive și distractive în egală măsură, care să îi țină atenția trează, ne doream un mediu relaxant, care să îi permită să acumuleze informații fără greutate sau presiune. Iar pentru noi, părinții, ne doream ca programul să fie flexibil, să ne permită să navigăm prin lunga lista de probleme zilnice dar să fim, în același timp, alături de el.

Iar Flying Colours a răspuns tuturor așteptărilor noastre! Sincer, nu știu cum a trecut timpul din septembrie, când au început orele și până în iulie, la momentul examenului Cambridge YLE. Iar Petru aștepta fiecare întâlnire online cu bucurie, pentru că “mami, eu învăț engleza cu prietenii mei”. Și cred că este cea mai bună descriere a acestei experiențe.

Am recomandat deja multor prieteni cursurile Flying Colours pentru profesionalismul și implicarea profesorilor, pentru metodele de predare moderne, adaptate la zilele pe care le trăim, dar mai ales pentru că asigură copiilor încrederea și pasiunea necesare, un mediu în care se pot manifesta și pot învăța fără stres, fără greutate, doar cu bucurie.

Multumesc intregii echipe de prieteni Flying Colours!
Florin Lazar
Florin Lazar2 ani în urmă
Locul ideal pentru a invata limba engleza, atat de catre copiii cat si de adulti! Fetita noastra a inceput cursurile acestei scoli iar progresul a fost destul de rapid si cu rezultate. Aceste rezultate se datoreaza profesorilor bine pregatiti si a metodologiei pe care o urmeaza, dar cel mai important lucru este placerea cu care urmeaza saptamanal cursurile. Recomand Flying Colours pentru placerea de a descoperi cu placere limba engleza!
CIPRIAN BABAN
CIPRIAN BABAN2 ani în urmă
Cursurile Flying Colours sunt un exemplu de profesionalism și creativitate. Evoluția fiului meu pe parcursul celor 2 ani (4-6) a fost una fulminantă, acumulând un vocabular impresionant și o deosebită ușurință în exprimare.

În pofida caracterului său hiperactiv, teacher Cristina a reușit să îi capteze interesul și să îl mențină concentrat. Cursurile ei, extrem de creative, abundă în jocuri și provocări care îl mențin interesat și dornic să revină. Totodată, dotările media ale centrului sunt foarte utile atât în a menține interesul copiilor, cât și în prezentarea și asimilarea informației.
Simona Marin
Simona Marin2 ani în urmă
Un mediu prietenos, relaxant, care insufla copiilor dorinta de a invata! Fetita mea este incantata si povesteste mult despre teacher, lucru care ma motiveaza sa cred in Flying Colours.
Raluca Bobe
Raluca Bobe2 ani în urmă
Flying colours you're the best! Ne bucuram pentru ca facem o echipă extraordinară de 7 ani. Sunt extrem de încântată pentru ușurința prin care Daria si David au invatat lb engleza , dar și pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut la examene. Va multumesc pentru simplul fapt ca ai mei copii vin mereu cu drag la orele de engleza!
Alina Olarescu
Alina Olarescu2 ani în urmă
O experiență minunata! La Flying Colours am descoperit un alt mod de predare a limbii engleze. Andrei a ramas plăcut impresionat si a trecut cu brio examenul Cambridge. Felicitari Flying Colours!💗💗💗
Mihaela Ciolacu
Mihaela Ciolacu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile pe care Flying Colours le-au oferit de-a lungul colaborarii noastre. Copiii au aratat o evolutie considerabila si rezultate ireprosabile.
Locații recomandate