/Sibiu/Scoala de dans

Hugo Dance Academy

Strada Teilor 15, Sibiu 550216, România

Hugo Dance Academy
Scoala de dans
4.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R536+X6 Sibiu, România
+40 741 020 727
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–21
Marți: 17–21
Mirecuri: 17–21
Joi: 17–21
Vineri: 17–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deniz Cristea
Deniz Cristea2 ani în urmă
O echipa/familie minunata. Aici e a doua mea casa ❤️
Andra Vasiu
Andra Vasiu4 ani în urmă
Acest loc este singurul din lume in care îți poți crea o a doua casa. Oamenii din acest institut sunt incredibili și instructorii sunt pasionați de ceea ce fac și oferă și cel mai mic detaliu in așa fel încât sa devi cel mai bun dansator (dacă asta îți dorești). Ii iubesc din toată inima, pe toți, și cu cel mai mare drag invit pe toată lumea sa cunoască ceea ce înseamnă cu adevărat Hugo Dance Academy!
IULIA-ANDREEA DRĂGHICI
IULIA-ANDREEA DRĂGHICI4 ani în urmă
Personajele cele mai mari și mai nobile în fiecare oraș, sunt dansatorii. Orasul nostru este norocos să aibă dansatori ca cei de la Hugo Dance Academy, acolo unde se face dans din pasiune si nu comercial!
Rusescu George
Rusescu George4 ani în urmă
Profesionalism, spirit pedagogic...excelenta!
Daniela Hermenzi
Daniela Hermenzi4 ani în urmă
O școală extraordinară!
Alexandra Suplacean
Alexandra Suplacean4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun profesor din oraș. Am învățat salsa în Marea Britanie de un an, dar nu am învățat acolo la fel de mult ca și cu Hugo. Este dedicat și își asumă angajamentul la un alt nivel! Recomandați-l puternic dacă doriți să învățați cum să dansați corect!

(Original)
The best teacher in town. I have learned salsa in UK for a year but I have not learned there as much as I have with Hugo. He is dedicated and takes his commitment to a different level! Highly recommend him if you want to learn how to dance properly!
Diana Ionita
Diana Ionita4 ani în urmă
(Tradus de Google) Urmează această școală de când și-au deschis porțile pentru public pentru a răspândi căldura latină între toate spiritele: tinere sau bătrâne, feminine sau masculine, albe sau ciocolată, ușoare sau înțepenite, de cinci ani, am învățat nu numai să dansez , dar să conectăm, să arătăm atitudinea potrivită, să prețuim fiecare mișcare. Încă mă perfecționez și mă bucur 100%!

(Original)
I am attending this school since they first opened their gates for the public to spread the latino heat among every spirit: young or old, female or male, white or chocolate, light or stiff etc. For five years I have learned not only to dance, but to connect, to show the right attitude, to cherish every move. I am still perfecting and I am 100% enjoying it!
Valentin Mihai Cojocariu
Valentin Mihai Cojocariu2 ani în urmă
Profesionism, echipă plăcută, recomand cu căldură. Chiar poți învăța sa dansezi. Recomand cu căldură!
Locații recomandate